Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Имам хакиран Хбох , го хакирав во ИДЦ со РГХ и сега имам FreestyleDash... Моето прашање е дали има начин да се конектирам на Хбох Лајв за да играм онлајн ???

Дечки, каде можам у Скопје да најдам кабелчиња за полнење џоистици за X-Box ??

Zdravo na site,mi treba POMOS !!! Sea vaka,napraviv golema glupost,snimav edna igra i napraviv upload i mi se blokira XBOX 360 i sea ne mozam da go ukljucam mislam go palam ama pocnuva da pravi upload i automatski mi pokazuva error so STATUS CODE: 3CD6-3F4A-2800-0F00-COOO-OO34 pomagajte ako nekoj znae sto da napravam so ova.
Fala vi puno POZDRAV.

Друже ке го однесиш кај Драган ИДЦ и он ке ти го управе и на мене истото ми са случи не е ништо страшно.Тоа ти са направи оти немаш нов флеш а уклучи некоја понова игра и ти побара да направиш апдеит и са блокира.

Hvala brat puno.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 16:08 ---
Hvala brat puno.

Новиот Xbox 360 E, претставен на конференцијата на Мајкрософт на Е3 2013 на 10 јуни 2013 и пуштен во продажба на истиот ден, доаѓа со една задна USB порта помалку во споредба со Xbox 360 S и без порта за оптичко аудио поврзување, но останува алтернативата која беше достапна и кај првите Xbox 360 конзоли.

Наводно оваа конзола е полесна од Xbox 360 S, а исто така и многу полесна за отворање и за сервисирање при дефекти, што е одлична новост.

Moze nekoj da mi pomogne go iam 360ka :D 1 godina i sea sakam live da igram black ops 2 i znam mi sleduva 1 mesec live napraiv acc sve update sve napraiv ama pak nemozam da igram ke moze nekoj da mi kaze kako da igram :D

Дечки продавам 1 бел микрофон за пеење за Xbox 360, скоро и да не е користен, сѐ е ОК со него, работи топ, работи на сите игри за пеење. Ако има заинтересирани нека пишат во инбокс

23zY6Lx.jpg

Има некој што го користи оригинално џбоџот? :)
таг: pluskavec :icon_mrgr:

колку е чипување на иксбокс 250гб кај драган идц?

Зошто неможам да се конектирам на лајв со xboxот ? Имам ргх, ми дава днс еррор кога ја тестирам конекцијата :/

Продавам Xbox Live Gold припејд картички. ПП за повеќе инфо.

мотори игри ама да се игра со 2 играча, не онлине, имам мото гп 08 ама нема за со 2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom