Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки, имам чипуван Х-Бокс, дали и како можам да си ги режам сам игрите од дома...
Со RGH/JTAG е?
Незнам, како моем да проверим тоа ?? Таков чипуван го купив, не сум го чипуел ја !!
А каков е, од новите модели, слим или од постарите?
За у играчница ми се, па многу брзо се расипуваат цедиња, па да смалим трошкоида си ги режем сам ...
Луге сакав да прасам...Во иднина сакам да купам Xbox 720 нормално кога ке искоци во 2013 9 ноември бар така најавуваат...Е сега дали некој знае како мозам да ги симнам легално од интернет со плаканје колку што чини и да ги нарежам на CD бидејки во македонија бас и нема некои добри игри за xbox бар да не го купувам за дзабе :/
A od kade da naracam koga amazon ne dostatuva proizvodi do doma a neznam nekoj drugi,,,..AKo mozes da mi dades link?..I da ima nekoi ubavi igri ne nekoi sranje kako sto se naНема што да симнеш, ќе си нарачаш игри преку нет, ќе ти стигне CD дома, играш.
A od kade da naracam koga amazon ne dostatuva proizvodi do doma a neznam nekoj drugi,,,..AKo mozes da mi dades link?..I da ima nekoi ubavi igri ne nekoi sranje kako sto se na
http://www.idc.com.mk/product/category&path=63_80sammo far cry sto im e dobra..Pardon ni far cry ja nema ja imalo za ps3
Имаш ли дома WiFi?Некој убаво да ми објасни како да го поврзам иксбокџот со интернет,како да направам акаунт и дали можам пиратски игри и такви срања да играм онлајн?