Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шитка некој слушалки?
Да, контактирај ме за цена и детали во ппИмам јас слушалка со микрофон од Елитот. Такви ти требаат?
imam xbox 360 doneseno od amerika ,go odnesov kaj eden da mi go sredi da igram piratski igri ,ne mozese da go sredi i baska toa sea neke da cita ni originali,go odnesov posle vo idc da mi go sredat (flesiraat),mi rekoa deka predhodniot mi go apdejtuval i sea mora da cekam resenie dodeka ne izleze nesto da se probie,ke moze li nekoj da kaze so da praam ,da cekam li, kolku se ceka i slicno,lugevo mi deluvaa kako profesionalci,ako ima nekoj drug so moze da go probie.pozzzz
Здраво ! Ми стигна Хбохот баш сега со кинект и пише дека мора да ја апдејтирам конзолата за да го користам Кинект. Дали тоа значи дека не ќе можам да го чипувам?
Да иам Хбох Кинект бандл,ама не ни стигнав да го уклучам (после 2-3 минути само се гаси поради струјата) . Инаку иам адаптер кој што ми беше за ПС2 од Америка , ама загрева и сам се гаси.Ми треба упатство од некој којшто има Хбох 360 од Америка. Ако можете побрзо бидејќи е многу важноXbox-от и кинектот во посебна кутија беа?
Да иам Хбох Кинект бандл,ама не ни стигнав да го уклучам (после 2-3 минути само се гаси поради струјата) . Инаку иам адаптер кој што ми беше за ПС2 од Америка , ама загрева и сам се гаси.Ми треба упатство од некој којшто има Хбох 360 од Америка. Ако можете побрзо бидејќи е многу важно![]()
Да иам Хбох Кинект бандл,ама не ни стигнав да го уклучам (после 2-3 минути само се гаси поради струјата) . Инаку иам адаптер кој што ми беше за ПС2 од Америка , ама загрева и сам се гаси.Ми треба упатство од некој којшто има Хбох 360 од Америка. Ако можете побрзо бидејќи е многу важно![]()