tha CaspeR
NV.mk
Ако игра некој ПЕС, CoD MW3 или било што на Live, нека ме адне - thaCaspeR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако игра некој ПЕС, CoD MW3 или било што на Live, нека ме адне - thaCaspeR
Дечки имам 3 месеца голд мембершип код, одам Редеем код го пишам кодот , и ми пише Billing Details :/ Бидејќи ми е од Америка Хбох-от,може само да внесам амерички адреси и телефон ? Дали можам да лажам и да си ги земам 3те месеци?!?! Ако сака некој да го купе или да го заменам за нешто друго ??
tnx!Ако ти е код, тогаш веројатно на акаунтот немаш ставено адреса.
Побарај на гугл америчка адреса, заедно со поштенски код и телефонски број од градот што ќе го пишеш и ќе немаш гајле.
Јас само Top Spin 4, PES лагира кај мене ептен...
OMG , нема да ви се верува открив начин да вадам Хбох голд мембершип и работат !!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KafZfj60M6oНе биди скржав, кажи го![]()
Сеа ти пишав порака на Хбох Лајв , ти видов гејмер профајл , од кај ги наоѓаш игрите бидејќи си НТСЦ нели ?Ако игра некој ПЕС, CoD MW3 или било што на Live, нека ме адне - thaCaspeR
Сеа ти пишав порака на Хбох Лајв , ти видов гејмер профајл , од кај ги наоѓаш игрите бидејќи си НТСЦ нели ?
Не ми е хакуван , а и незнам кај да го хакувам и дали може да се хакуваТи пишав друже види, од торенти, повеќето игри се RF, ама како и да е пошто повеќето торент страни се амерички, лесно се наоѓаат НТСЦ игри (освен некои постари).
Не ми е хакуван , а и незнам кај да го хакувам и дали може да се хакуваА можеш да играш на Хбох Лајв со хакуван Хбох?
Mу го пишав тоа што го тера ама ништо не ми одговара врни се 1 страница назадДруже претходно многу луѓе ти кажаа дека најдобро кај Драган од ИДЦ кој исто така 10 пати ти објасни како да провериш. Мораш сам да провериш и да видиш, ние сите другите ништо неможеме да ти помогнеме кога не го имаме твојот иксбокс домаМоже да се игра на лајв, постои можност да те банираат, но ќе се пазиш и не и требало да има проблем. Во последно време не ни банираат баш, сега во септември/окт/ное сигурно ќе има еден бран и пак ќе се стиши