Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Xbox 360 Wireless Controller 2600+Xbox 360 PC Wireless Gaming Reciver 1200= Два 360 жичени гејмпада + кусур.

Знам но убаво е кога си ги имам драјверите на цд.

Што ќе ти се драјвери?

И за таму не треба, Plug and Play е чудото, евентуално МОЖНО Е да не ги чита сите копчиња.

Во случај да е така, еве драјвери :)

Епа тоа де, за да го чита ко Xbox Controller for Windows. Официјален.

Btw јас земав од кај Драган таков рисивер, за 1200 си добив два профи гејмпади за PC. : )

Ама ако немаш Xbox, тогаш не се исплати. :)

--- надополнето ---

Најдов уште ако прќаат гејмпадови кај нас супер ќе биде.

Праќаат, јас имам купувано од овде преку максовизија, исто и оној Ерт-он.

Само за испорака плус 3-4 фунти рачунај. :)

Епа тоа де, за да го чита ко Xbox Controller for Windows. Официјален.

Btw јас земав од кај Драган таков рисивер, за 1200 си добив два профи гејмпади за PC. : )

Ама ако немаш Xbox, тогаш не се исплати. :)

--- надополнето ---

Праќаат, јас имам купувано од овде преку максовизија, исто и оној Ерт-он.

Само за испорака плус 3-4 фунти рачунај. :)

Шо си ти оној Мац-он :) . Провери Завви Варго? Завви моментално не наплаќаат поштарина додека сендит земаат 3-4 фунти.

Шо си ти оној Мац-он :) . Провери Завви Варго? Завви моментално не наплаќаат поштарина додека сендит земаат 3-4 фунти.

За две или три фунти е поскапа на завви.........и плус имам 10% попус на сендит.............така да ќе видам.........од дамна планирам да зимам зш ми е преку глава од подршката што ја имаат игриве особено во последно време...........и плус ќе си го користам на пс3 хахахаха

http://www.destructoid.com/gears-of-war-3-secures-one-million-pre-orders-worldwide-201436.phtml

Пошо Мац викаше дека играва е тешко срање и дека никој "здрав" не ја игра =)

И јас мислев дека Gears of War е срање али кога ја почнав кампањата не можев да се одвојам од телевизор цел ден, Двојката ја имам 2 пати свртено еднаш сам и еднаш coop со брат ми. Многу јака игра!

Каспер, ти ја побара оваа на битгејмер? :)

[REQ] The.Chronicles.Of.Riddick.Assault.On.Dark.Athena.PAL.XBOX360-SWAG

Да не идеме офтопик на PS3 темата:

GoW? Gears of War ? Знам =) Ako случајно мислиш на God of War 3 тогаш ок ... Почетокот беше топ али у целина ми е ок ... Никад не ми биле нешто посебно Оф Вор игрите. Gears e боље и ја мислам дека тебе те чека , јас ја имам свртено милион пати .

Види, Gears of War кецот ја играв на PC, тогаш купив и нова графичка, знаеш графика ау...ова она. Стигнав до 4-5 чаптер, ја баталив. Синглплеерот е катастрофа!

Двојката ја симнав за конзолава, сам ја почнав и не можев ни првото ниво да го завршам од досада. : )
Не знам, многу одбивна и досадна игра ми е. Е сега, не сум ја пробал онлајн, може таму е ѕверска.

Decki podaleku od xbox live, noviot dashboard parce pravi,...cekajte na LT 2.0+ , dur ne izleze sedeti si offline....

Ја проба некој Dirt бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom