Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Регистрирав вчера GOLD 3 месеци, па кој е за распукување Top Spin или PES, нека ме адне.

Никот е SerratedDread22. :)

Гледам дека во Солун е 309 евра иксбокс со кинект, и со 5 оригинални игри. Прашањево ми е, дали има оригинални игри за оваа конзола кои се постари и со помали цени (Да речеме под илјада денари?)
п.с. EA Active 2 ftw

na sendit xbox 360 4gb + brink za 208 evra. ke moze li nekoj sto kupuval od tamu kolku postarina ke treba da se plati?

na sendit xbox 360 4gb + brink za 208 evra. ke moze li nekoj sto kupuval od tamu kolku postarina ke treba da se plati?

Ќе ти опнат царина, Xak знае колку точно, ама мислам дека се на се ќе треба 300, па и повеќе евра да платиш...

kazimi xboxot bolje e od ps3 poso se razmisluvam so da zemam,mi zdosadi pc :P

kazimi xboxot bolje e od ps3 poso se razmisluvam so da zemam,mi zdosadi pc :P

На крај краева, зависи што ексклузиви сакаш да играш, кои повеќе ти фаќаат око. За другите игри се еднакви. Ако си за пиратски игри, подобро е Xbox, од чиста причина што и онлајн ќе видиш колку-толку, пред да добиеш бан.

Ако си за подобри ексклузиви, PS3. Има и уште некои предности од едната и другата страна, можеш да се изначиташ во темата "Гејминг војна" за овие работи. :)

Земи Xbox. Разликата е само во тоа што на Xbox360 можеш онлајн да играш, а на ПС3 не ... :nesum:

:pos2:

Виц на годината ќе биде ова дефинитивно

Џои , признај ти се напраи кејф да ги дупиш сеа Сони :) Веке 2 недели глеам тролаш како си "загрижен" тоа што не работи ПСНот :tv:

Џои , признај ти се напраи кејф да ги дупиш сеа Сони :) Веке 2 недели глеам тролаш како си "загрижен" тоа што не работи ПСНот :tv:

Некои сонови и се оствараат хахахахахах

------------------------------------------------------------

Него за муабетот за Alan Wake значи сигурно работат на нешто, но не е алан вејк. Според мене се готви верзија за ПЦ.

Нека ми каже некој заш на Џејкоб му цркна 360ката ? =)

osven IDC koj drug prodava Kinect mnogu nekako 12.000 za nego :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom