Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Цениве малце солени :)

ако можи некој да ми дај торент по пп од call of juarez 1 i gears of war 1 не можам да најдам никако и да најдам торентотот спушта со 1 кб помош

ако можи некој да ми дај торент по пп од call of juarez 1 i gears of war 1 не можам да најдам никако и да најдам торентотот спушта со 1 кб помош

и двете ке ти ги изрежам, не се мачи...:)

и двете ке ти ги изрежам, не се мачи...:)
Од Ресен сум то е проблемот ама имам план да ти го донесам хбох-от да го флешуваш дека не можам да ги играм wawe 6 игрите. од кај тебе го зедов пред една година колку ке чини целата процедура.

Од Ресен сум то е проблемот ама имам план да ти го донесам хбох-от да го флешуваш дека не можам да ги играм wawe 6 игрите. од кај тебе го зедов пред една година колку ке чини целата процедура.[/QUOTE

prati mi e-mail ili kontakt na dragan@idc.com.mk
se se igrite 900 den :)

Ептен е јако се, само пустите противници многу се смотани

Да бе и ја тоа приметив, али у глобала целата игра е нешто невидено до сега, у одредени моменти се осеќав ко стварно да сум таму, таква графика не сум видел до сега, потезите се одлични, контролите, гејмплејот... се баш. Утре ми е последен испит на факултет за овие колоквиуми па планирам да и се посветам викендов и идната недела :) Како и на Bulletstorm & Homefront, КОНЕЧНО ја најдов Riddick: Assault on Dark Athena... за РС али јбг на нешто да се игра :)

Излезе Shift 2, downloading...

Пробана е бе :) иди на последната страна во темата нови игри.

Дај кажете некој ако знае некоја веб страна за спуштање на искобс 360 игри со торент освен замунда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom