Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете некој ако знае некоја веб страна за спуштање на искобс 360 игри со торент освен замунда

забрането е пиратерија!

BTW Shift 2 е тапа некако, заклучок после 10тина мин. играње. Исто и Moto GP 10/11.

Дај кажете некој ако знае некоја веб страна за спуштање на искобс 360 игри со торент освен замунда

arenabg

забрането е пиратерија!

BTW Shift 2 е тапа некако, заклучок после 10тина мин. играње. Исто и Moto GP 10/11.

И јас сум разочаран ептен, катастрофа ми е изгледа дека многу очекував.

Не знам зашто толку не ви се свиѓа Shift 2 мене добра ми е само што многу тешка ја направиле.

забрането е пиратерија!

ало каспер се слушаш што зборуваш и што пишеш забранета била пиратерија хехе ти си најмалку меродавен да кажуваш такво нешто оти се растурaш од спуштање на игри од нет и режење на истите така да подобро ќути си.

ало каспер се слушаш што зборуваш и што пишеш забранета била пиратерија хехе ти си најмалку меродавен да кажуваш такво нешто оти се растурaш од спуштање на игри од нет и режење на истите така да подобро ќути си.

Забрането е јавно да се постираат линкови и слично :) , приватни пораки може, тоа го мислеше тој :)

ROFLCOPTER :tapp::nesvest:

Да се разбереме, забрането е давање линкови за пиратерија, торенти...

Иначе ја срежав Shift 2 од кај другарче, али режачот го спука двд-то. Па треба сеа да идам по ново, а ме мрзи. :)

Mac)) уште малку и јас идам на xbox live :)

--- надополнето ---

уште 1 ден и ќе ми дојде иксбоксот

postoi li nekoj Laznjak disk da go laze x360 da moze da igras ponovi igri ?

Здраво Гејмери.. Имам две три прашања..

Дали може да се чипува Xbox 360 4GB Arcade Bundle ? Што е разлика помеѓу овој аркаде и тој елите ? дали и тој елите може да се чипува..Која е разлика ако го земам од Дубаи или некаде од Европа ? и колку ти зимаат царина за икс бокс од 200 долари..

Јас ништо не разбирам па ако може да ми помогнете..се попалив по фифа ултимејт тим :) ..очекувам одговор и од мац како по стручен ...

Здраво Гејмери.. Имам две три прашања..

Дали може да се чипува Xbox 360 4GB Arcade Bundle ? Што е разлика помеѓу овој аркаде и тој елите ? дали и тој елите може да се чипува..Која е разлика ако го земам од Дубаи или некаде од Европа ? и колку ти зимаат царина за икс бокс од 200 долари..

Јас ништо не разбирам па ако може да ми помогнете..се попалив по фифа ултимејт тим :) ..очекувам одговор и од мац како по стручен ...

Ниеден Xbox360 неможе да се чипува, бидејќи не постојат чипови веќе за него (порано имаше). Ако прашуваш дали може да се модификува за да пушта пиратерија, одговорот е: Сеуште не! Само постарите Xbox-ови можат да се модификуваат, новите слимови не.

Ниеден Xbox360 неможе да се чипува, бидејќи не постојат чипови веќе за него (порано имаше). Ако прашуваш дали може да се модификува за да пушта пиратерија, одговорот е: Сеуште не! Само постарите Xbox-ови можат да се модификуваат, новите слимови не.

А може да ми кажеш разлика во тоа што го пишав погоре..и колку би ми излегло царина да платам ?

А може да ми кажеш разлика во тоа што го пишав погоре..и колку би ми излегло царина да платам ?

Овде имаш инфо за цените кај нас, а не можеш сеуште да го флешуваш новиот за да ти пушта пиратски игри. Иначе за царина, се што е над 175 евра се царини во Македонија, е сега мислам дека ова од $200 би го пуштиле. Јас бар мојот го внесов без проблем, јесда беше 130 евра....ама не ме ни проверија. :)

Најубаво ти е да најдеш постар модел (не од овие Slim верзиите), бидејќи тој се флешува за некои 1500 денари, башка е поефтин.

Главната разлика меѓу Arcade и Elite е во хард-дискот, едниов има 4 гига меморија (значи не се води како хард-диск и не ти е целата достапна), додека другиот има хард-диск од 250 гига.
За да играш на Live (односно онлајн, макар и со пиратски игри), ќе ти треба Gold Membership кое е 50 евра = 3500 ден за една година.

Брат баш кај драган најдов на старо тој аркаде..флешуван ми го продава за 140 евра...60 гига..па ќе одам утре..ама да не е нешто покварен..ми дава гаранција само 2 месеца..
сакав да прашам..што и да се заебе кај x-boxot може да се поправи ? или ако отиде некој дел фрли го :))... кај може да се земе голд мембершип ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom