tha CaspeR
NV.mk
Дај кажете некој ако знае некоја веб страна за спуштање на искобс 360 игри со торент освен замунда
забрането е пиратерија!
BTW Shift 2 е тапа некако, заклучок после 10тина мин. играње. Исто и Moto GP 10/11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај кажете некој ако знае некоја веб страна за спуштање на искобс 360 игри со торент освен замунда
забрането е пиратерија!
BTW Shift 2 е тапа некако, заклучок после 10тина мин. играње. Исто и Moto GP 10/11.
ало каспер се слушаш што зборуваш и што пишеш забранета била пиратерија хехе ти си најмалку меродавен да кажуваш такво нешто оти се растурaш од спуштање на игри од нет и режење на истите така да подобро ќути си.забрането е пиратерија!
ало каспер се слушаш што зборуваш и што пишеш забранета била пиратерија хехе ти си најмалку меродавен да кажуваш такво нешто оти се растурaш од спуштање на игри од нет и режење на истите така да подобро ќути си.
ало каспер се слушаш што зборуваш и што пишеш забранета била пиратерија хехе ти си најмалку меродавен да кажуваш такво нешто оти се растурaш од спуштање на игри од нет и режење на истите така да подобро ќути си.
Здраво Гејмери.. Имам две три прашања..
Дали може да се чипува Xbox 360 4GB Arcade Bundle ? Што е разлика помеѓу овој аркаде и тој елите ? дали и тој елите може да се чипува..Која е разлика ако го земам од Дубаи или некаде од Европа ? и колку ти зимаат царина за икс бокс од 200 долари..
Јас ништо не разбирам па ако може да ми помогнете..се попалив по фифа ултимејт тим..очекувам одговор и од мац како по стручен ...
Ниеден Xbox360 неможе да се чипува, бидејќи не постојат чипови веќе за него (порано имаше). Ако прашуваш дали може да се модификува за да пушта пиратерија, одговорот е: Сеуште не! Само постарите Xbox-ови можат да се модификуваат, новите слимови не.
postoi li nekoj Laznjak disk da go laze x360 da moze da igras ponovi igri ?
А може да ми кажеш разлика во тоа што го пишав погоре..и колку би ми излегло царина да платам ?