Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играл некој Crackdown или Crackdown 2?

Лудница игра, одамна не ме заразила некоја игра вака за да викам "ај уште ова, па ај уште ова" :)))
Хехе јас го играв демото и онака заразна е , али не е од подобрите 360 ексклузиви =)

Значи никој не ја игра асесинг со флешуван хбох. Кога излегува апдејт и како можам да го инсталирам во хбохот ?

Ја играл некој Crackdown или Crackdown 2?

Лудница игра, одамна не ме заразила некоја игра вака за да викам "ај уште ова, па ај уште ова" :)))

Agency cars “stick to the road like shit to a blanket” :pos2: Чудна работа е играва, врска немат а ме зарази и мене додека не ја поминав цела не станав од неа. По цели часови сум играл само да ги земам тие зелените за да скокам повеќе :)

Значи никој не ја игра асесинг со флешуван хбох. Кога излегува апдејт и како можам да го инсталирам во хбохот ?

Упдејтот е излезен но чекај не апдејтирај ќе кажиме кога и како.

Колку пари е џоистик?

45 евра бежичен 40 евра со жица. Цени од кај Драган се овие.

Упдејтот е излезен но чекај не апдејтирај ќе кажиме кога и како.

овој update е за веќе постоечкиот флеш или овој е оној нов со кој што ќе се флешоваат и слим конзолите?

на секоја 2ра тезга напазар
Da ama mene ke mi treba transformator na struja od 220v na 110v bidejki ako go priklucam direktno ke mi izgori xboxot. Ili pak ke mi treba nov originalen kabel priklucok za xbox360 slim za na 220v. Problemot ne e taka ednostaven. Ne e isto kako na PS3. Kabelot na xbox360 ne e univerzalen.

--- надополнето ---

Dali se isplati da kupam Xbox 360 Live Subscription Gold Card za 46$ i koja igra da ja kupam orginal za igranje online. Na internetov gledam deka Halo Reach e pretstavena kako ubedlivo najdobra online igra i edinstvena igra dosega so rejting nad 95%. Ako nekoj ja igral neka kaze kakva e za online i dali vredi 47$. Inaku Halo 3 e 27$.

Ако ја купиш хало рич за онлине вервиме ќе ја играш до 2015 :). Дури и хало 3 да ја купиш преполни ке се серверите.

--- надополнето ---

Гледам досега се продале над 6 милиони копии тоа е премногу за една игра на еден систем, а верувајми ќе се продадат до 15 милиони минимум. Хало рич е едниствената игра за која би одел онлине. До 3тиот дел неможев да ја поднесам, ама хало рич ми го смеа мислењето.

Ако ја купиш хало рич за онлине вервиме ќе ја играш до 2015 :). Дури и хало 3 да ја купиш преполни ке се серверите.

--- надополнето ---

Гледам досега се продале над 6 милиони копии тоа е премногу за една игра на еден систем, а верувајми ќе се продадат до 15 милиони минимум. Хало рич е едниствената игра за која би одел онлине. До 3тиот дел неможев да ја поднесам, ама хало рич ми го смеа мислењето.
Тоа со Хало е 100% точно =) Коа играв ја Хало 3 пред неколку месеци дневно најмалце имаше по 2 милиона играчи (има горе десно , пишува колку се онлајн на Хало 3 серверите) а рачунајте тогаш играта веќе беше 3 години стара. Иако ја никад не се уходав најбоље на Хало гејмплејот али во секој случај имаше многу забавни моменти во играта. Хало Рич сеа треба да фул , плус имаш милион custom мапи кој може секој да ги направи =) Земај не се мисли АЛИ пази како што напоменав ја не се уходав во Хало многу зашто сум COD ветеран4е :)

Јас уште чекам мислење од MAC за Alan Wake и Halo Reach :)

Ја има ли некој the chronicles of Riddick assault on dark athena во RF или NTSC? или да не знае некој од кај би можел да ја најдам? На нет торентите не одат, на драган мастерот му е изгребан а у буњаковец ја немаат.

И PES 11 NTSC ако ја има некој со англиски јазик нека каже, пошто по торенти само на шпански и португалски ја наоѓам

Dali moze da igram igra od USB ili Hard Disk, zboram za full verzii, ne za demo.

Ако ти е упдејтиран хбохот со предходниот упдејт можеш да исталираш игри на усб. Ја исталираш на усб и после кога ќе сакаш д аја уклучиш двд-то внатре треба да ти е. Не дека ќе врти туку онака :)

Ако ти е упдејтиран хбохот со предходниот упдејт можеш да исталираш игри на усб. Ја исталираш на усб и после кога ќе сакаш д аја уклучиш двд-то внатре треба да ти е. Не дека ќе врти туку онака :)

Aj sea fino lepo eden tutorial how to. :)

A moze so grebano DVD, t.e. so DVD so koe ne se pusta igrata, sigurno vi se desilo, ja cita, i stegas play game, i posle ti dava poraka da go cistes discot so nesto meko :pos: dali so toa DVD moze da ja igram igrata?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom