Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова незнаев јас затоа и се премислив за кинектот го остаивив за порачка понатака, но чим е така ајде одам да збирам пари некаде :)

Леле дај пиши жити све, баш ме интересира која од Kinect игриве ти вреди толку што уште од сега собираш пари!

Викам јас, Dance Central ти фатила око :)))

Леле дај пиши жити све, баш ме интересира која од Kinect игриве ти вреди толку што уште од сега собираш пари!

Викам јас, Dance Central ти фатила око :)))

не :) спортот јак ми е , односно одбојката и пинк понгот

--- надополнето ---

А и онаа со вежбајње како ли се вика да се мрднам малце некоја вежба.

Zemi si igraj ping pong, ke vidis kolku pojako e od Kinect :)

Kazejte nekoja igrica, RPG dobra ...

Ами сеа нормално, ама дури одиш да бараш пинк понг ваму таму ехеее....

Ти ја препорачувам Fable II/III и двата дела се убави.

Срам ми е да кажам ама јас ни 1 ни 2 не сум ги играл :)

Па ти си луд...:)

За кецот не знам, мене ми изгледа ептен ко RPG, онака по-хардкор, а двојкава нема ни да осетиш дека е RPG, едноставно те влече...прејака графика, прејака приказна, гејмплејот е лудница (е сега не знам на Xbox-от каков е, јас ја играв на PC), имаш повеќе можни краеви на играта...за мене, игра на 2010. :)

Па ти си луд...:)

За кецот не знам, мене ми изгледа ептен ко RPG, онака по-хардкор, а двојкава нема ни да осетиш дека е RPG, едноставно те влече...прејака графика, прејака приказна, гејмплејот е лудница (е сега не знам на Xbox-от каков е, јас ја играв на PC), имаш повеќе можни краеви на играта...за мене, игра на 2010. :)

Ако ја играш на пц има по торентиве барај и DLC спуштиги ако не си ги спуштил. Како и да е ќе ја пробам сеа деновиве прво 1 па 2.

Ni taa na Joey ni na Mac ne sum gi igral, ako se nekoi teski, najdi kluc najdi vrata, ne gi igram, dajte nekoja ko pinata, samo da udram, bez klucevi i zagatki...

Тотално ја заборавив МЕ2. :kesa:
Кога излезе немав време за играње, само првата мисија ја изиграв тогаш и ептен интересна ми се виде. Ќе почнам сега да ја играм, додека го чекаме c4eva.

# [2010-11-18 10.30AM] <******> c4eva can you tell me will we be waiting long for lt+ to be released?
# [2010-11-18 10:32AM] <c4eva> no
# [2010-11-18 10:40AM] <c4eva> Everything is going good to plan, maybe another week or 2.

упм а јас се радвев ке ја играм асесинс крид а добро калл ов дути ја играм како то асасинс не можам

не секоја игра има заштита ап 2.5, калл оф дути ја нема таа заштита пример...

Ја играл некој Crackdown или Crackdown 2?

Лудница игра, одамна не ме заразила некоја игра вака за да викам "ај уште ова, па ај уште ова" :)))

Decki aj pomagajte nekako ako znaete. Imam nov xbox360 od Amerika ama toj raboti na 110v. Kade bi mozel da najdam priklucok za 220 v za nasa struja. Mnogu blagodaram.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom