www.sendit.com го има хбох слим со кинект за околу 22 000
го има и за 18000 само 4 гига верзија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
www.sendit.com го има хбох слим со кинект за околу 22 000
добро нема појке аркаде верзија? јас пред една година од кај драган го купив аркаде за 13000 + 1800 флеш
Дечки кај да најдам нов Update за Xbox 360 ама да не се уклучувам на Xbox Live зашто новите игри не се играат
Ај ако си запознаен, пиши во Xbox360 темата како идело кога преминувале игриве од Wave 3 на Wave 4 пример и слично, за да знаеме што да очекуваме и како треба да ги "хакуваме" Xbox-циве![]()
Можда Џои или Декстер26 ќе ни објаснат поопширно...
(декстер, немој премногу опширно)
.Чекајте сега..јас немам никаков update направено (последен ми беше онај со usb-to). може некој накратко да објасни дали мора да се направат новите апдејтс или можи и вака да си терам зошто немам никаков проблем:smir:
Мене ми е чудно како можам да ја играм Fable III? Таа е првата игра со АП2.5 а сепак си ја играм супер. Битно не сите игри се со тоа, Black ops не е пример, сега гледам NBA JAM излезе и таа не е со АП 2.5 Така да добро е.
Имам екс бокс аркејд 2009 год производство,не апдејтуван ке мозам ли најновата АЦ брадерхуд да ја играм или ке треба да се приклучам на Лајв за да го апдејтувам?БТњ имам еден акаунт на Лајв зацуван од претходниот икс бокс на хард диск од 20 гб кој го користам на новиов икс бокс.Благодарам за одговорот однапред.
И сите игри за кинект до сега што се излезени ја немаат таа заштита, и може да се играат.