Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
добро нема појке аркаде верзија? јас пред една година од кај драган го купив аркаде за 13000 + 1800 флеш

добро нема појке аркаде верзија? јас пред една година од кај драган го купив аркаде за 13000 + 1800 флеш

Па зарем не си update - уван со најновите новости ?
Уште летово што измина, кога Мајкрософт го исфрли во продажба новиот Xbox 360 S, сите останати модели престанаа да бидат произведувани.
Ако некаде најдеш Arcade, Premium или Pro, зависи каде како го нарекуваат, или Elite издание на Xbox 360, убаво провери дали го продаваат по ниски цени, бидејќи продаваат или стари и користени модели, или модели кои не дочекале да бидат купени, па наместо да собираат прашина по подруми, им текнало да земат да ги продадат.
Но немој да им дозволиш да те ограбат. Кога јас би купувал Arcade, Premium/Pro, или Elite издание на Xbox 360, 200 евра е максималната цена што би ја прифатил, иако, според мое лично мислење, и тоа е преценувачки.
Новиот Xbox 360 S е подобар од било кој од изданијата на Xbox 360 кои ги спомнав претходно, по перформанси, се разбира.
Е сега, тоа дека сеуште не е излезен хак за истиот, туку се прават трикови од типот ставање на хакнати DVD читачи од постари Xbox 360 конзоли, чипови и не знам кои други трикови, тоа си е друга приказна.
Факт е тоа дека Xbox 360 S е нов и подобар по перформанси од неговите претходници, што ја оправдува неговата цена од 300 долари во САД, 300 британски фунти во Британија, и 300 евра во останатите европски земји.
Е сега, тоа дека нашинциве се крадци, тоа е балкански менталитет, кој тешко се избегнува.

Дечки кај да најдам нов Update за Xbox 360 ама да не се уклучувам на Xbox Live зашто новите игри не се играат

Дечки кај да најдам нов Update за Xbox 360 ама да не се уклучувам на Xbox Live зашто новите игри не се играат

Ако си на пиратерија не се упдејтирај, ќе чекаме до крај на месецов највероватно.

Ај ако си запознаен, пиши во Xbox360 темата како идело кога преминувале игриве од Wave 3 на Wave 4 пример и слично, за да знаеме што да очекуваме и како треба да ги "хакуваме" Xbox-циве :)

Воопшто не сум запознаен со тоа :kesa:
Од кога го купив иксбоксот, Драган ми средува се што треба (еднаш беше потребно досега, или може два пати, не се сеќавам). Игрите од него ги зимам, повеќе ми се исплати така. Последниот пат кога ми го апдејтираше иксбоксот, ми даде и activate disc, и уште го користам, работат сите игри до сега (освен овие трите со новата заштита нели). Сега најновите игри се Wave 6. Тотално сум неписмен на таа тема, сега почнав нешто да се интересирам, да читам.
Можда Џои или Декстер26 ќе ни објаснат поопширно...
(декстер, немој премногу опширно)

--- надополнето ---

1. UPDATE 17th November.
  2. [2010-11-17 08:35PM] <Universel> i read that the 1.6 no stealth firmware beats the ap25 protection?
  3. [2010-11-17 08:35PM] <Universel> is it correct?
  4. [2010-11-17 08:36PM] <c4eva> universel:no
  5. [2010-11-17 08:49PM] <c4eva> testing ap25 backups on live,all good, clean xval!
Би требало за 2-3 недели се да е средено...

Можда Џои или Декстер26 ќе ни објаснат поопширно...
(декстер, немој премногу опширно)

Хаха, нема зошто да објаснувам премногу опширно, бидејќи појма немам за решавање на проблемот.
Кога си имам маки по дома со нешто мое, се лепам по форуми се додека не најдам решение.
Така да, ако имав Xbox 360 и ги имав истите овие маки, хемороиди ќе фатев досега од седење, ако не најдев решение на Интернет, но бидејќи немам Xbox 360, ги немам ни тие маки, ниту пак решенијата за таквите маки.
Велам дека ќе фатев хемороиди, бидејќи ги имам над 120 килограми. Ех, да наплаќаа по едно 10 евра по намален килограм, сега ќе бев и манекен и богат, бидејќи имам многу добар вкус за храна, технологија, и за пари.

Мене ми е чудно како можам да ја играм Fable III? Таа е првата игра со АП2.5 а сепак си ја играм супер. Битно не сите игри се со тоа, Black ops не е пример, сега гледам NBA JAM излезе и таа не е со АП 2.5 Така да добро е :).

Чекајте сега..јас немам никаков update направено (последен ми беше онај со usb-to). може некој накратко да објасни дали мора да се направат новите апдејтс или можи и вака да си терам зошто немам никаков проблем:smir:

Чекајте сега..јас немам никаков update направено (последен ми беше онај со usb-to). може некој накратко да објасни дали мора да се направат новите апдејтс или можи и вака да си терам зошто немам никаков проблем:smir:

Нема да можеш да ги играш само Fable III, AC Brotherhood и NFS Hot Pursuit

Bi sakal ako moze nekoj da mi odgovori dali najnoviot xbox kupen vo Amerika ke moze da se prikluci na nasata mreza(220v) bidejki na kabelot pisuva 110v. Nikade na internet ne mozam da najdam takov podatok. I dali hakuvanjeto bi bilo isto kako i za evropskiot xbox?

Мене ми е чудно како можам да ја играм Fable III? Таа е првата игра со АП2.5 а сепак си ја играм супер. Битно не сите игри се со тоа, Black ops не е пример, сега гледам NBA JAM излезе и таа не е со АП 2.5 Така да добро е :).

И сите игри за кинект до сега што се излезени ја немаат таа заштита, и може да се играат.

Имам екс бокс аркејд 2009 год производство,не апдејтуван ке мозам ли најновата АЦ брадерхуд да ја играм или ке треба да се приклучам на Лајв за да го апдејтувам?БТњ имам еден акаунт на Лајв зацуван од претходниот икс бокс на хард диск од 20 гб кој го користам на новиов икс бокс.Благодарам за одговорот однапред.

Имам екс бокс аркејд 2009 год производство,не апдејтуван ке мозам ли најновата АЦ брадерхуд да ја играм или ке треба да се приклучам на Лајв за да го апдејтувам?БТњ имам еден акаунт на Лајв зацуван од претходниот икс бокс на хард диск од 20 гб кој го користам на новиов икс бокс.Благодарам за одговорот однапред.

Прочитај малце погоре. Сеуште неможе да ја играме.

И сите игри за кинект до сега што се излезени ја немаат таа заштита, и може да се играат.

Е ова незнаев јас затоа и се премислив за кинектот го остаивив за порачка понатака, но чим е така ајде одам да збирам пари некаде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom