Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Xbox 360 slim се уште не може да му се флешува dvd-rom от тој се продава со стар флешуван dvd-rom од старите xbox 360 на кој му се исечени краевите за да го собере во slim-от.

ова незнам колку е верно меѓутоа ако е така тогаш цената која што ја наплаќаат за флешување е сра*е у боја, и ако е така тогаш и слимот ќе бучи како локомотива

Изрежав уште едно двд со ассасинс креед ама пак ми вика дека е оштетено двд-то. Барам на интернет и токму тоа го вика ако го немаш новиот дашбоард. Немонјте да пробувате бидејќи автоматски влегувате на листа за банирање. Дечките работеле има веќе нешто не не работи на секој драјф. Затоа ќе почекаме за 2-3 дена би требало да имаме се што треба за пуцање. Вака како што сме неможеме ни Кинект да играме :)

Како се изнервирав кога видов дека не ми ја прима Assassins Creed Brotherhood ауф :S наредна недела треба да излезе LT+ у курац

Како се изнервирав кога видов дека не ми ја прима Assassins Creed Brotherhood ауф :S наредна недела треба да излезе LT+ у курац

И тебе ти вика дека не ти го чита двд-то? Ако не си баниран до сега НЕМОЈ ДА СЕ УКЛУЧУВАШ НА ЛАЈФ!!!!! За 2 мин ќе те банираат!!!! Чекај да излезе нешто да се тргне тоа чудото.

Зошто не си го симнете новиот даш од страната на мајкрософт и на УСБ да си го инсталирате. Немора да се уклучувате на лајф

Izrezav igra na maxell dvd+r dl i imam problem. Prethodno nba 2k11 na maxell dvd+r dl edvaj ja pustase i ednas uspeav da ja instaliram na hdd i taka ja igrav bez problem . Sega sto rezav koga ja pusta koga ne i baska odma se ukocuva a ne ni saka da se instalira na HDD. Probav i so starata igra da ja instaliram na HDD neke da cue. Primetiv deka site ostanati igri mi se ili na Verbatim ili na datawrite ZOLTITE. Dali problemot e do maxell cd-injata i imali li moznost nekako da ja instaliram igrava poso celo vreme stopira na 39% pri instalacija. Dali mojava 360-ka prima samo verbatim i datawrite poso taka vidov na net. Me cudi so nba 2k11 ednas uspeav da ja instaliram na hdd a na maxell dvd bese po poveke obidi a MCLA ni po 100000 obidi nesaka mada i nba 2k11 sega neke da se instlira. Da potsetam site drugi igri koi se na verbatim ili data write bez problemi se igraat i instaliraat i ne mi kocat. Pretpostavuvam deka se ke se resi ako ja izrezam igrata na verbatim ama MCLA ne mi e veke vo PC i ja imam samo na dvd dali bi pretstavuvalo problem da ja izrezam od maxell na verbatim i dali taka bi imal problem so instalacijata povtorno??????? Za da znam dali da ja pustam igrava nokeska da se simnuva pak.

isti problem..............

--- надополнето ---

Fala na iscrpnite odgovori za mojot problem

Kaj mene sum probal poveke razlicni marki na dl cedinja, maxell, datawrite, phillips, traxdata i samo verbatimot rabotat bez problem, sve drugo ne mi prima ili zastanuva na sred rezenje, taka da ne trosi pari za drugi cdinja kako sto se zaebav jas, kupi si verbatim i furaj

Со Clone DVD неможе да се направи па да си ја ставиш на вербатим?

дечки колку е еден xbox 360 во македонија???
и дали треба да се чипува за да чита притаски цдиња???

преебав 4 Вербатим DL и нон-стоп ми застанува на 50% и неке да мрдне да се снима ...пробав Black ops да ја снимам...немаш гајле бе бате

Некое чаре?

btw...Имам снимано некаде околу 40+ игри ама mafia 2 за к*р неке да се снима. Помош додека не сум ја избришал :)
(LayerBreak и името се е како шо треба)

ај провери дали цд-то ти е DVD+R DL зошто имат со плус и со минус вербатим DVD-R DL. Значи можиш да режиш само на тие со + јас го имав истиот проблем пред некое време

море сите се DVD+R DL проверив и на другите игри што ги имам снимано сите се DVD+R DL и немам појма што е работата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom