Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Мојот што е жичаниот ми е од таму и нема гајле, дечките се многу ок за такви работи, изгледа стварно имаат проблем со пратката инаку немаше да ти даваат гаранција или да ти го вратат/сменат.

Жичаниот што го имаа таму отворен беше топ, се беше како што треба. Значи овие исто беа оригинал, сфатете, нема НЕОРИГИНАЛ гејмпади за Xbox360. Сите имаат енкрипција од Microsoft во нив, па не може некои кинези да праат копии. Да беше така, ќе имаше гејмпади по 1000 денари, како за PS3.
Значи, не беше фората што беа кинески - него изгледаа како стари и чкартно склопени гејмпади правени за земји од третиот свет. На тој што го купив, аналозите беа излижани и разлабавени, што е доказ дека некој играл долго време на нив. Од друго не се случува тоа. Исто, на други неотворени гејмпади приметив на "вратот" под аналогот гребаници, што се прават само ако некој игра долго со нив, па се гребат од површината на гејмпадот.
Од друга страна, каде што се спојуваат двете страни кај гејмпадот, кај RB и LB, пластиката беше прелошо споена, ко "начукана" за да влезе. Затоа, RB и LB не се стискаа, него пропаѓаа во просторот заради лошото склопување. Исто, поради тоа лошо склопување, кога ќе го стиснеш A, се стискаше и B со него, двете пропаѓаа. Guide копчето се стискаше и после не се враќаше.
На многу неотворени приметив дека натписот Microsoft, кој се наоѓа меѓу RB и LB беше со прљавштина меѓу буквите, што не може да се случи од ништо друго - освен од активно играње!
Срамота е ова за Microsoft, знам дека не е до дечките од Буњаковец, зашто кутиите беа ГЛАНЦ нови и неотворени, не може да се лажира тоа. Да им ебам тоа Кинезите!
Се разочарав, баш денес другари ми доаѓаат и сакав да гејмаме. :)

Иначе, Alan Wake и FIFA 11 уште ги неам пробано. Horror-survival како Alan Wake никогаш не ме влечеле...а FIFA 11 не планирам да ја земам за Xbox360 (бар засега, не ми се трошат dvd-ја) зашто ќе имам само 2 гејмпади - а со другариве гејмаме 2 на 2 = на PC. :)

А ти како задоволен од алан?

Nema da zgresis so Alan Wake, igriceto e odlicno, grafikata e na najvisoko nivo, za atmosferata da ne zboruvam. Probaj da ja igras vo temnica so slusalki... Samo krajot bese.spored mene malku razocaruvacki ama skoro procitav deka ce ima i vtor del, taka da vo vtoriot del ce se razjasni ona sto ne bese kazano vo prviot del

Sent from my Samsung Galaxy S 9000 using Tapatalk and my fingers :-)

Жичаниот што го имаа таму отворен беше топ, се беше како што треба. Значи овие исто беа оригинал, сфатете, нема НЕОРИГИНАЛ гејмпади за Xbox360. Сите имаат енкрипција од Microsoft во нив, па не може некои кинези да праат копии. Да беше така, ќе имаше гејмпади по 1000 денари, како за PS3.
Значи, не беше фората што беа кинески - него изгледаа како стари и чкартно склопени гејмпади правени за земји од третиот свет. На тој што го купив, аналозите беа излижани и разлабавени, што е доказ дека некој играл долго време на нив. Од друго не се случува тоа. Исто, на други неотворени гејмпади приметив на "вратот" под аналогот гребаници, што се прават само ако некој игра долго со нив, па се гребат од површината на гејмпадот.
Од друга страна, каде што се спојуваат двете страни кај гејмпадот, кај RB и LB, пластиката беше прелошо споена, ко "начукана" за да влезе. Затоа, RB и LB не се стискаа, него пропаѓаа во просторот заради лошото склопување. Исто, поради тоа лошо склопување, кога ќе го стиснеш A, се стискаше и B со него, двете пропаѓаа. Guide копчето се стискаше и после не се враќаше.
На многу неотворени приметив дека натписот Microsoft, кој се наоѓа меѓу RB и LB беше со прљавштина меѓу буквите, што не може да се случи од ништо друго - освен од активно играње!
Срамота е ова за Microsoft, знам дека не е до дечките од Буњаковец, зашто кутиите беа ГЛАНЦ нови и неотворени, не може да се лажира тоа. Да им ебам тоа Кинезите!
Се разочарав, баш денес другари ми доаѓаат и сакав да гејмаме. :)

Иначе, Alan Wake и FIFA 11 уште ги неам пробано. Horror-survival како Alan Wake никогаш не ме влечеле...а FIFA 11 не планирам да ја земам за Xbox360 (бар засега, не ми се трошат dvd-ја) зашто ќе имам само 2 гејмпади - а со другариве гејмаме 2 на 2 = на PC. :)

Има и фуш гејмпадови и има и други фирми што прозиведуваат за гејм падови за икс кутијата како на пример Madkatz :) Али ништо чудно и овие да се фелер или слично, да им ги враќале и после овие само да ги препакуваат и во Македонија. Ништо лудно мене ми се има случено слично вакво со гејмпадови за PS2 на времето кога имав.
Кажи ти дека сакаш 2 на 2, твоите 2 гејм пада, моите 2 и секс! : )))))

kako mozam da kreiram gamertag za xbox live...probav na xbox.com kreirav account ama ne mozam da se logiram na xboxot..

na xbox live koa ke si moes mislam ima edna opcija Redeem Account koa ke otides da smenis na drug acc na xboxot, ke si go pises gamertagot i on od ke ti go simne na xboxot toj so si go kreiral na xbox.com... vidi probaj, mislam imase takva opcija...

Само што ја завршив Alan Wake. Одлична игра со многу збунувачки крај :)

Само што ја завршив Alan Wake. Одлична игра со многу збунувачки крај :)

Не е тоа крајот на играта, има 2 додатни DLC. Мора и нив да ги играш за да дојдеш до крајот. Како и да е уникатна игра е.

Е како да ги играм DLC ?

--- надополнето ---

И дај кажете некој предлози. Незнам сега што да играм. Било кој жанр :)

Е како да ги играм DLC ?

--- надополнето ---

И дај кажете некој предлози. Незнам сега што да играм. Било кој жанр :)

Ги има да ги купиш само од хбох лајф. Ако не си ја пробал геарс оф вар пробајги и двете ти ветувам добра забава :)

На арена бг некој будала има ставено 4 торенти со игри. ВКУПНО Е НАД 1 терабајт. Во еден торент има околу 250 гига или

Lego_Harry_Potter_Years_1-4_PAL_XBOX360-SPARE
Lips.Number.One.Hits.XBOX360-GLoBAL
Lips.Party.Classics.XBOX360-DAMNATION
Lips.XBOX360-DNL
Lost.Planet.2.XBOX360-GLoBAL
Madden.NFL.11.XBOX360-MARVEL
MAFiA.2.2010.PAL.XBOX360-ELiTE
MagnaCarta_II_PAL_XBOX360-SPARE
Marvel_Ultimate_Alliance_2_XBOX360-SPARE
Mass Effect RF
Mass.Effect.2.XBOX360-GLoBAL
Medal_of_Honor_Airborne_PAL_XBOX360-PREDoMiNANT
Mercenaries.2.World.In.Flames.PAL.READNFO.MULTI3.XBOX360-SLV
Metro.2033.PAL.MULTi4.READ.NFO.XBOX360-DNL
MorphX.PAL.XBOX360-SLV
Mortal_Kombat_vs_DC_Universe_XBOX360-CCCLX
Moto_GP_09_10_XBOX360-STRANGE
My_Sims_Sky_Heroes_XBOX360-SPARE
Naruto.Rise.Of.A.Ninja.PAL.XBOX360-Allstars
Naruto_The_Broken_Bond-XBOX360-DAGGER
Naughty.Bear.XBOX360-COMPLEX
Naval.Assault.The.Killing.Tide.XBOX360-COMPLEX
NBA.2K11.XBOX360-MARVEL
NHL_11_PAL_XBOX360-iCON
Nier.X360-Allstars
Ninety-Nine.Nights.2.XBOX360-COMPLEX
Prince_of_Persia_The_Forgotten_Sands_XBOX360-SPARE
Prison.Break.The.Conspiracy.PAL.XBOX360-SWAG
Prototype-XBOX360
Pro_Evolution_Soccer_2011-PAL-XBOX360-DAGGER
Pure.Football.XBOX360-GLoBAL
Quantum.Theory.PAL.XBOX360-COMPLEX
Rapala_Pro_Bass_Fishing-XBOX360-DAGGER
Red_Dead_Redemption_USA_RF_XBOX360-PROTOCO

Тоа е се во еден торент. Има уште 3 вакви со други игри нормално

На арена бг некој будала има ставено 4 торенти со игри. ВКУПНО Е НАД 1 терабајт. Во еден торент има околу 250 гига или

Lego_Harry_Potter_Years_1-4_PAL_XBOX360-SPARE
Lips.Number.One.Hits.XBOX360-GLoBAL
Lips.Party.Classics.XBOX360-DAMNATION
Lips.XBOX360-DNL
Lost.Planet.2.XBOX360-GLoBAL
Madden.NFL.11.XBOX360-MARVEL
MAFiA.2.2010.PAL.XBOX360-ELiTE
MagnaCarta_II_PAL_XBOX360-SPARE
Marvel_Ultimate_Alliance_2_XBOX360-SPARE
Mass Effect RF
Mass.Effect.2.XBOX360-GLoBAL
Medal_of_Honor_Airborne_PAL_XBOX360-PREDoMiNANT
Mercenaries.2.World.In.Flames.PAL.READNFO.MULTI3.XBOX360-SLV
Metro.2033.PAL.MULTi4.READ.NFO.XBOX360-DNL
MorphX.PAL.XBOX360-SLV
Mortal_Kombat_vs_DC_Universe_XBOX360-CCCLX
Moto_GP_09_10_XBOX360-STRANGE
My_Sims_Sky_Heroes_XBOX360-SPARE
Naruto.Rise.Of.A.Ninja.PAL.XBOX360-Allstars
Naruto_The_Broken_Bond-XBOX360-DAGGER
Naughty.Bear.XBOX360-COMPLEX
Naval.Assault.The.Killing.Tide.XBOX360-COMPLEX
NBA.2K11.XBOX360-MARVEL
NHL_11_PAL_XBOX360-iCON
Nier.X360-Allstars
Ninety-Nine.Nights.2.XBOX360-COMPLEX
Prince_of_Persia_The_Forgotten_Sands_XBOX360-SPARE
Prison.Break.The.Conspiracy.PAL.XBOX360-SWAG
Prototype-XBOX360
Pro_Evolution_Soccer_2011-PAL-XBOX360-DAGGER
Pure.Football.XBOX360-GLoBAL
Quantum.Theory.PAL.XBOX360-COMPLEX
Rapala_Pro_Bass_Fishing-XBOX360-DAGGER
Red_Dead_Redemption_USA_RF_XBOX360-PROTOCO

Тоа е се во еден торент. Има уште 3 вакви со други игри нормално

Може да ги стаиш у рар и да ги закачиш на медиафајр или некоја страна и да ми даеш линкови преку ПП?

Dali znaete kade mozam da kupam Xbox live kartica vo Makedonija? Microsoft poeni za simnuvanje igra od xbox live?

лееееле веке 2 месеци ја имам Alan Wake и сега решив да ја играм...царска игра и мое мислење е дека resident evil i silent hill можат вода да и носат.....

btw...само што ја завршив 2рата епизода... (со киднаперо)

лееееле веке 2 месеци ја имам Alan Wake и сега решив да ја играм...царска игра и мое мислење е дека resident evil i silent hill можат вода да и носат.....

btw...само што ја завршив 2рата епизода... (со киднаперо)

Ехее имаш уште чекај да видиш што се ќе се исподешава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom