- Член од
- 4 декември 2008
- Мислења
- 404
- Поени од реакции
- 15
Ја симнав Splinter Cell: Conviction и од пола саат играње некако ич не ми фаќа око а гледам доста ја фалат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ahahahhaa nigerov me presmeja hahaaНБА ЕЛИТЕ е одложена поради 300 проблеми што си имаат.
2:20 ве молам да се посмеете малце.
Што ли направија ЕА со нба стварно немжам да разберам, имаат најдобар хокеј бејзбол фудбал ама баш во секој спорт се најдобри.....ама каде ли грешат во кошаркава незнам

Земав гејмпад од продавницата во Буњаковец, бежичен. Одма го вратив.
Целиот беше оштетен, аналогот скинат, RB и LB едвај се стискаа и онака целиот беше склопен ко на Бит-пазар. Плус, A и B копчињата не се стискаа скоро ич. Проверивме со дечките таму, скоро цела пратка им беше таква и решија да ја враќаат.
Земал некој во брзо време гејмпади од таму?
Колку пари ги даваат?
35 жичен, 40 евра бежичен.
2600 е кај Драган, нов оригинал.

Zasto nemozam da prodadam nitu eden fudbaler na transver pazar. Bilo koj fudbaler da go stavam za prodazba na dobivam nikakva ponuda od drugi klubovi. Zboruvam za XBOX 360 VERZIJATA.

Фала на исцрпниот одговор го ценам тоа и изгледа проблемот ми е до режачот или беше само до двд-дискот, зошто денес за 1 пат користам вакви дискови и на едниот ми се појави овој проблем,а на вториот се беше во ред и играта си работи. Уште еднаш фала на помошта =)
35 жичен, 40 евра бежичен.
Мац, и мене ме интересира дали ја проба Alan Wake. Уште повеќе ме интересира дали ја проба FIFA11 на xbox 360. (може си кажал во темата за фифа, ама не сум баш активен во последно време, па не следам)