Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав Splinter Cell: Conviction и од пола саат играње некако ич не ми фаќа око а гледам доста ја фалат

Мал проблем дечки, PES 11 од арена, ми прави проблеми, го бара 00 фајлот при екстракција, патем ни фајловите не се во никаков архив формат и мора рачно да им менувам екстензија, го сретнал некој проблемов... знае програма за екстракција на чудниве фајлови?

@MAC ајде бе кажи нешто за хбохот како е задоволен си? Кој игри ги проба ја виде ли Алан Вејк, Хало Реач.....

НБА ЕЛИТЕ е одложена поради 300 проблеми што си имаат.

2:20 ве молам да се посмеете малце.

Што ли направија ЕА со нба стварно немжам да разберам, имаат најдобар хокеј бејзбол фудбал ама баш во секој спорт се најдобри.....ама каде ли грешат во кошаркава незнам
ahahahhaa nigerov me presmeja hahaa :)

Земав гејмпад од продавницата во Буњаковец, бежичен. Одма го вратив.

Целиот беше оштетен, аналогот скинат, RB и LB едвај се стискаа и онака целиот беше склопен ко на Бит-пазар. Плус, A и B копчињата не се стискаа скоро ич. Проверивме со дечките таму, скоро цела пратка им беше таква и решија да ја враќаат.

Земал некој во брзо време гејмпади од таму?

Земав гејмпад од продавницата во Буњаковец, бежичен. Одма го вратив.

Целиот беше оштетен, аналогот скинат, RB и LB едвај се стискаа и онака целиот беше склопен ко на Бит-пазар. Плус, A и B копчињата не се стискаа скоро ич. Проверивме со дечките таму, скоро цела пратка им беше таква и решија да ја враќаат.

Земал некој во брзо време гејмпади од таму?

Колку пари ги даваат?

Zasto nemozam da prodadam nitu eden fudbaler na transver pazar. Bilo koj fudbaler da go stavam za prodazba na dobivam nikakva ponuda od drugi klubovi. Zboruvam za XBOX 360 VERZIJATA.

И јас купив од кај драган џојстик одлично се покажува пуста А 1 билион пати го има јаде по глава па супер е. А тие што нечинеле тешко дека се оригинал, не би требало така цела серија да пуштат заебани.

Мац, и мене ме интересира дали ја проба Alan Wake. Уште повеќе ме интересира дали ја проба FIFA11 на xbox 360. (може си кажал во темата за фифа, ама не сум баш активен во последно време, па не следам)

Zasto nemozam da prodadam nitu eden fudbaler na transver pazar. Bilo koj fudbaler da go stavam za prodazba na dobivam nikakva ponuda od drugi klubovi. Zboruvam za XBOX 360 VERZIJATA.

Има големи промени во трансферите. Мене сите млади играчи што ги ставив на продажба ми ги купија, а Лампард и Анелка останаа. За Анелка прво ми пратија понуда, ама после испадна дека ги потрошиле парите, и нема да можат да го купат. :toe:

Фала на исцрпниот одговор го ценам тоа и изгледа проблемот ми е до режачот или беше само до двд-дискот, зошто денес за 1 пат користам вакви дискови и на едниот ми се појави овој проблем,а на вториот се беше во ред и играта си работи. Уште еднаш фала на помошта =)

Od licno iskustvo so rezenje na Xbox360 igri ti prepacuvam da si kupis rezac od Pioneer, po moznost 109 ili 111 i da koristis DVD DL od Verbatim... Uste od samiot pocetok krajot na 2005god. koga uspeaja da ja flesuvaat 360kata edinstvenata kombinacija od rezac i DVD DL koja funkcionirase bea Pioneer D111 i Verbatim. Go imam Xboxot od 2005god i do sega edinstveno sum imal problem so rezenjeto koga nemalo Verbatim i sum zemal nekoj sklj klasa DVDea. Princo e isto vic od DVD, taka da ako gi koristis prosti se od laserot za brzo vreme. A inaku za prasanjeto za layerbrakeot treba da vneses 1913760.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

35 жичен, 40 евра бежичен.

Мојот што е жичаниот ми е од таму и нема гајле, дечките се многу ок за такви работи, изгледа стварно имаат проблем со пратката инаку немаше да ти даваат гаранција или да ти го вратат/сменат.

Мац, и мене ме интересира дали ја проба Alan Wake. Уште повеќе ме интересира дали ја проба FIFA11 на xbox 360. (може си кажал во темата за фифа, ама не сум баш активен во последно време, па не следам)

А ти како задоволен од алан?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom