Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли опција игрите да се играат преку хард или да се стави екстерен, ама да нема потреба од Диск да се користи ? и како ако има упаство нека постира некој

На екстерен диск џабе ти е. Ќе го препознае само како 16 гига. Мојш два екстерни да му ставиш по 16 гига имаш 32 :). Ако имаш хард мојш да си ги исталираш игрите на дискот, двд-то мора да ти биде внатре за да почне играта сепак.

Da ne prodava nekoj Xbox 360 Wireless Gaming Receiver za povrzuvanje na bezicen xbxo 360 joystick so pc??????

Само преку интеренет да се порача околу 20$ е.

decki bratucetmi go prodava xbox 360.. so 2 bezzicni jostici i mnogu igri 230 evra... ako saka nekoj neka me kontaktira

Не е темата за тоа, но еве да му дадеме совет на братучед ти.

Како прво, нека специфицира убаво дали е Elite, Arcade, ревизија и големина на хард-диск. Како второ, нека размисли дали сака брзо да го шитне Xbox-от или може и да почека малку. Цената е за нијанса превисока, бидејќи на многу луѓе не би им и требал вториот џојстик. Но, секогаш ќе се најде некој што ќе го купи, па и за таа цена. Само треба да се почека. :)

xbox 360 so 20gb hard.. i so 2 joystica bezzicni e xboxot ..( inace kaj Dragan e 340 evra )

bratucetmi go prodava za 230.. pa ako saka nekoj neka mi pise

xbox 360 so 20gb hard.. i so 2 joystica bezzicni e xboxot ..( inace kaj Dragan e 340 evra )

Кај Драган е нов, со 120 гига хард диск и со помала шанса за РРОД. Иначе прашај го братучед ти дали продава само 1 јоестик и која цена.

20GB верзиите не се со Jasper плоча. Кај и да е, ќе покаже RROD и ќе рикне. Јас ни за 100 евра не би го купил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom