Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се игра сингл плеер или само онлајн?
Предпоставувам по ова шо кажуаш никогаш порано не си играл Final Fantasy, зашо да си играл ке знаеш дека тоа е уствари начинот на иргање у скоро цел серијал (барем така беше у FF7, FF8, FF9 тие сум ги играл) шо мене лично многу ми се допаѓа, имаш да одбираш меѓу напад, магија, ајтем и тука уствари правиш стратегија како да побетиш одреден противник. Ако таквиот начин на играње не ти се свиѓа тогаш дефинитивно не е игра за тебе![]()
знае ли некој што е разликата во х бокс игрите и конзолите PAL region free ?
некој конзоли не примаат одредени игри или...?
Со другаров ја спуштивме Virtua Tennis 2009 и имаме проблеми со фајловите, ги дава во некоја чудна екстензија:
![]()
и што и да направиме (ренејм на фајловите и додавка на .rar екстензија при што се отвораат го бараат фајлот со број 000 а кој го нема таму како и што се гледа) било како... има ли начин за да се направи нешто со ова или отидоа 6 гига во неповрат?
Со другаров ја спуштивме Virtua Tennis 2009 и имаме проблеми со фајловите, ги дава во некоја чудна екстензија:
![]()
и што и да направиме (ренејм на фајловите и додавка на .rar екстензија при што се отвораат го бараат фајлот со број 000 а кој го нема таму како и што се гледа) било како... има ли начин за да се направи нешто со ова или отидоа 6 гига во неповрат?
![]()
знае ли некој што е разликата во х бокс игрите и конзолите PAL region free ?
некој конзоли не примаат одредени игри или...?
И мојата е приближна 35 игри па да не сака некој размена со некои игриИначе да ви се пофалам направив колекција од 55 игри, и многуууу брзо расте :smee: