Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
ЧУЈТЕ И ПОЧУЈТЕ: ГО ХАКНАА PS3!!!

после 3 год. 2 месеци и 11 дена од неговото излегување PS3 e хакнат од американец кој иначе е познат IPhone хакер... повеќе информации у линкон доле...

http://arstechnica.com/gaming/news/2010/01/three-years-later-the-ps3-gets-hacked.ars

Џабе некако ... со тоа што треба да плакаш за режачи и тракатанци можеш за иста цена на ПСН да си ги симнеш валид .

333478ps_500hvepe.jpg

Дајте некој торент за играва

Ја купив Hustle Kings пред некој ден за ПС3 (10$ од ПСН). ЛЕГЕНДАРНО билијарто. За 10$ е скоро безпари. Има милион модови, има кариера. Некој модови можат да се играт и до 8 души. За онлајнот не прам муабет, имаат фантастичен систем. Може да играш Ranked,Pratice или да се кладиш за кредити со кој што можиш да купиш различни работи во играта. Физиката е фантастична. Исто така можеш секој риплеј преку играта да го ставиш на јутјуб. Ево јас вчера ставив еден убав трикшот. Наскоро ќе излезе и снукер гејм модот. :).

Малце е оф-топик али :)

Јас сите тие ги играв за приказната. Точно дека не можеш да ги споредуваш, но тоа не значи дека квалитетот на приказната на некоја игра треба да биде понизок само зошто е специфичен жанр.

Јас сите тие ги играв за приказната. Точно дека не можеш да ги споредуваш, но тоа не значи дека квалитетот на приказната на некоја игра треба да биде понизок само зошто е специфичен жанр.

Како што имам прочитано, приказната во МЕ2 зависи од тоа ти како ја играш играта. Значи прикзната е базирана на твоите одлуки (можеби и се лажам). Али едно знам дека приказната на МГС серијалот, и презентацијата на таа приказна е ТОП НОТЧ :). Али нормално, секој си има свое мислење и јас го почитувам тоа.

Dali znajte dali squad updates ima za pes10 i fifa10 izlezeno t.e transferite?:smir:

Значи ова има една од најголемите шанси за игра на годината .
Алан Вејк е вториот натпреварувач (ако успее да напраи се пошто има најака графика за сандбокс свет ) Год оф Вар 3 нема материјал за победник more of the same in HD , али ја мислам дека дефинитивно Starcraft 2 зима игра на годината , ке се продава како алва =) и ја сигурно оригиналче зи ја зиам =) Starcraft 2 ftw !

Ако може да ми одговорите на прашањава ?
Икс бокс
1. Колку се отприлика оргинал игри и каде можам да ги најдам?
2. Дали можам да играм на нет без да плаќам ништо?
3. Дали може да те фатат ако ти е чипуван икс боксот ако правиш апдејт и такви ствари(дали уствари може да се прави апдејт на чипуван)???
4. И дали може да фаќа вајрлес сигнал( за иск бокс елит зборам)
Благодарам :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom