Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
А на ebay преку што се плаќа, може преку овие Visa Electron или како иде?

И од каде ќе знам дека нема да ме заебат, има некои гаранции или слично? :)

преку paypal, нема да те заебат ако читаш убаво објаснувањето што купуваш.

Ќе се отепам види овај колку е ефтин

http://cgi.ebay.co.uk/Microsoft-Xbo...onsoles_VideoGameConsoles?hash=item3ca913fa39

Пак ПС3 не се продава доволно колку иксбоскот , а за Naughty Dog што ти кажав не ме разбра очигледно ме мрзи да пишувам сеа. Тоа ти остај они што прават 100гб цдиња не се они иднината ( Onlive ) пример... Секогаш идеме на покомпактно а цдто више и не е до толку (фигуративно) А иксот има хард ко Пс3 па затоа КЗ2 и МГС4 нема да бидат толку голем проблем, парите се во прашање и договор (војна на конзолите:baeh:) која поише по ексклузивни игри има тоа повеке привлекува купувачи .
Поздрав ЕРт :party1:
Тоа со Онлајв малце ќе почекаме. Минимум 3 години. Вака изгледа интересно али додека се реализира ехее.
Ова не е точно. Ај кажи ми зошто Call Of Duty 4 и Call of Duty Modern Warfare 2 беа едни од најиграните игри на конзоли?

Па од тие што ќе ги банираат, голем дел пак ќе купат ХВОХ, и пак ќе платат за ХВОХ Live.

Хаха, само тие нема пак да купат 360ка. Да имаа пари немаше да ги флешоваат 360ките.

А колку би ми дошло да земам една сосе испорака?

И како што сфатив, можеш да играш на нив, ама не можеш да снимаш игри на хард, така? А да сејвуваш, можеш?

Ако е све ок, да си се почастам роденденски со една. :)
Дај линкој некои :)

Мислам дека банираните не работаат со хард диск, додека работаат со мемориска картичка. Али ако немаш хард диск, не можеш да инсталираш игри на хард, а со тоа премногу го оптеретуваш двд-ромот. Да сум јас на твое место, не би ризикувал со веќе користени електронски уреди, никогаш не знаеш што ќе се деси.

Кажав јас дека ти треба небанирана 360ка

---------------------------------------------

Само што го прочитав ова, интересна статија:

http://ps3.ign.com/articles/105/1059102p1.html

Па банот се праи ако си онлајн со пиратска игра , е сеа не сум сигурен дали ако се уклучиш со оригинал а веке си играл порано пиратски дали пак ке те банираат ... Али мајкрософт е 3 најбогата фирма во 2009 и пак се штедат Изглеа Бил Гејтс малце му се милијарди човекот сака повеке од милијарда ... ако и тоа ти е рекорд :pos2:

Го симнувам сега демото, па ќе тѕи кажам.
Со другарче да ја играш , зашо глеав ривју :vozbud: направена е најдобро за Co-op.

Па банот се праи ако си онлајн со пиратска игра , е сеа не сум сигурен дали ако се уклучиш со оригинал а веке си играл порано пиратски дали пак ке те банираат ... Али мајкрософт е 3 најбогата фирма во 2009 и пак се штедат Изглеа Бил Гејтс малце му се милијарди човекот сака повеке од милијарда ... ако и тоа ти е рекорд :pos2:

Со другарче да ја играш , зашо глеав ривју :vozbud: направена е најдобро за Co-op.

Бил Гејтс не е веќе главен во Микрософт.

Bill Gates stepped down as chief executive officer of Microsoft in January, 2000. He remained as chairman and created the position of chief software architect. In June, 2006, Gates announced that he would be transitioning from full-time work at Microsoft to part-time work and full-time work at the Bill & Melinda Gates Foundation. He gradually transferred his duties to Ray Ozzie, chief software architect and Craig Mundie, chief research and strategy officer. Gates' last full-time day at Microsoft was June 27, 2008. He remains at Microsoft as non-executive chairman.

Пак е главна фаца ... не се откажува од толку пари и фирмата негова така лесно

Дали некој ја гејма Дарксајдерс ? Играта ја гејмам на нормал и сум на првиот бос после точно 3 саата и дефинитивно лошите контроли и казнувачкиот бос ме тераат да го скршам телевизорот ! :zid:

Дали некој ја гејма Дарксајдерс ? Играта ја гејмам на нормал и сум на првиот бос после точно 3 саата и дефинитивно лошите контроли и казнувачкиот бос ме тераат да го скршам телевизорот ! :zid:

Скршиго телевизорот од мене имаш зелено :smee::smee:

Nikogas vo zivotot ne sum igral nekoja od HALO igrite. Ama ova izgleda dobra ke e. Mozi ke ja probam

Еј каква е Army of Two вреди да се спушта или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom