Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак ПС3 не се продава доволно колку иксбоскот ,
Темава е отворена само за ХВОХ 360 и сите работи поврзани со него. Ако сакате да се расправате за тоа кој е подобар пс3 или ХВОХ 360 отворете нова тема. Не серете на темава глупости и без расправии и навреди ќе ве молам.:nenene:
Полека, без грижи, мило ми е што живна темава и се дискутира.
Мала споредба со PS3 не е на одмет, иако мислам дека работите се јасни од поглед на стратегија - Sony ги уби Microsoft. Можеби има продадено повеќе 360ки, но колку од нив се купени од луѓе како нас, кои немаат ниедна оригинал игра?
Всушност, ако не знаете, со продавањето на конзоли, бар кога ќе излезат на пазарот за првпат, Sony и Microsoft губат пари, а не добиваат ќар. Имаше некоја статистика дека Microsoft во 2006та со секоја 360ка губи по $150. Они парите после ги вадат од секоја продадена оригинал игра, бидејќи земаат процент.
Е сеа, за PS3 има нула пиратерија, а 360-ката врие од пиратски игри.
Не брат, Microsoft не се секра за пиратерија на xbox- от. Мислиш не знаат како да направат да се игараат само оригинали? Намерно го прават тие тоа си живеат од онлајн играњето. Си купуваш секој месец Live акаунт. А верувајми има милиони. Пример на играта Halo дневно имало по 700.000 играчи, а на килл зоне 2 одвај се збирале 30 000.
ТОА Е ОГРОМНА ПАРА.
Не не, ич не се секира, затоа банира по милион акаунти во 1 ден, така?
Не збори напамет![]()
Па од тие што ќе ги банираат, голем дел пак ќе купат ХВОХ, и пак ќе платат за ХВОХ Live.
Еј сега е времето, одете на ebay врие од xbox конзоли банирани и за помалну од 50 $ ги има :smee:
А колку би ми дошло да земам една сосе испорака?
И како што сфатив, можеш да играш на нив, ама не можеш да снимаш игри на хард, така? А да сејвуваш, можеш?
Ако е све ок, да си се почастам роденденски со една.
Дај линкој некои![]()
А колку би ми дошло да земам една сосе испорака?
И како што сфатив, можеш да играш на нив, ама не можеш да снимаш игри на хард, така? А да сејвуваш, можеш?
Ако е све ок, да си се почастам роденденски со една.
Дај линкој некои![]()
Не можеш ни да сејвиваш. Игра играш, кога ќе ја исклучиш, пак од ново.