zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.519
- Поени од реакции
- 6.338
Што пари е 360ката хакната? Елит или аркејд?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што пари е 360ката хакната? Елит или аркејд?
XBOX 360 ELITE
(Lego Batman + Pure bundle)
(Wireless Controller, HDMI cable, component cable, 120 GB hard disk ,.... ) ..320 eur (hacked 3 igri gratis+ HDMI CABLE gratis)
19 200 денари од прилика...а ова во охридов ? пошто никаде немаше...а пс3 18 500 само незнам дали имаше игри во пакет...
Имаш во германос гледав 18 990 денари elite, а и ај купи побрзо да се менвиме со игри душава ми излезе с по 8 гига, на ифел по 100 гига сообраќај им прам ххахаха
хаха ај да го достокмам буџетов и земвам.. а германос хакнато? не ми се вервит...
Не е хакнато само ти кажвам цена, иначе само www.idc.com.mk на друго место незнам. И кај жижи да го однесиш тој го носит ваму.
јас и во PSX поминав 3 пати и типов ми викат не е газдава тука за xbox360-него требело да сум го прашал...
Над еленик она? Бегај бе ми викат 300 денари игра OMG а 40 денари е двд.
Ко играв кај жижи виртуал тенис 3 на xboxot и случано го прашав демек шо пари би ги продавал игриве 600 денари ми рече![]()
изгор...
600 денари? ПА не се нормални ц ц ц ц, страшно еј. Ти купи xbox јас ќе ти давам игри :smee:. Ќе си спушаш сам и сам ќе си ги режиш. Само 50 денари едно двд и после оди мафтајму на Жижи со игрите![]()
Сакам да изрежам XBOX ORIGINAL за да ја играм на 360. Дали ке мора да се изрежа на dual layer или пак на обично двд ? И дали е потребно и за ХВОХ оригиналите откако ке се симнат да се додадат биос и слично како на 360? Имам направено упдејт за да можам да играм ХВОХ оригинали и играта што сакам да ја играм е компатибилна со листот на игри кој е даден од мајкрософт за тоа кои игри можат да работат на 360.
АКо немаш хард диск на 360-ката неможеш да играш од xbox игри.
Него ај кажете оваа Army of two каква е дали вреди да се спушта.