Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Што пари е 360ката хакната? Елит или аркејд?

XBOX 360 ELITE
(Lego Batman + Pure bundle)
(Wireless Controller, HDMI cable, component cable, 120 GB hard disk ,.... ) ..​
320 eur (hacked 3 igri gratis+ HDMI CABLE gratis)​

19 200 денари од прилика...а ова во охридов ? пошто никаде немаше...а пс3 18 500 само незнам дали имаше игри во пакет...

19 200 денари од прилика...а ова во охридов ? пошто никаде немаше...а пс3 18 500 само незнам дали имаше игри во пакет...

Имаш во германос гледав 18 990 денари elite, а и ај купи побрзо да се менвиме со игри душава ми излезе с по 8 гига, на ифел по 100 гига сообраќај им прам ххахаха

Имаш во германос гледав 18 990 денари elite, а и ај купи побрзо да се менвиме со игри душава ми излезе с по 8 гига, на ифел по 100 гига сообраќај им прам ххахаха

хаха ај да го достокмам буџетов и земвам.. а германос хакнато? не ми се вервит...или од кај Жижи али многу ке земит тој маржа...

хаха ај да го достокмам буџетов и земвам.. а германос хакнато? не ми се вервит...

Не е хакнато само ти кажвам цена, иначе само www.idc.com.mk на друго место незнам. И кај жижи да го однесиш тој го носит ваму.

Не е хакнато само ти кажвам цена, иначе само www.idc.com.mk на друго место незнам. И кај жижи да го однесиш тој го носит ваму.

јас и во PSX поминав 3 пати и типов ми викат не е газдава тука за xbox360-него требело да сум го прашал...веќе досаден станав...

јас и во PSX поминав 3 пати и типов ми викат не е газдава тука за xbox360-него требело да сум го прашал...

Над еленик она? Бегај бе ми викат 300 денари игра OMG а 40 денари е двд.

Над еленик она? Бегај бе ми викат 300 денари игра OMG а 40 денари е двд.

Ко играв кај жижи виртуал тенис 3 на xboxot и случано го прашав демек шо пари би ги продавал игриве 600 денари ми рече :toe: :vozbud: изгор...

Ко играв кај жижи виртуал тенис 3 на xboxot и случано го прашав демек шо пари би ги продавал игриве 600 денари ми рече :toe: :vozbud: изгор...

600 денари? ПА не се нормални ц ц ц ц, страшно еј. Ти купи xbox јас ќе ти давам игри :smee:. Ќе си спушаш сам и сам ќе си ги режиш. Само 50 денари едно двд и после оди мафтајму на Жижи со игрите :toe:

А и не чинит Virtual Tennis. Top Spin 3 е далекуууууууууууууу подобра

600 денари? ПА не се нормални ц ц ц ц, страшно еј. Ти купи xbox јас ќе ти давам игри :smee:. Ќе си спушаш сам и сам ќе си ги режиш. Само 50 денари едно двд и после оди мафтајму на Жижи со игрите :toe:

Абе да купам тек тогаш друга приказна ке е...ај ако земам ке те информирам да си размениме нешто ирици мигрици...

Сакам да изрежам XBOX ORIGINAL за да ја играм на 360. Дали ке мора да се изрежа на dual layer или пак на обично двд ? И дали е потребно и за ХВОХ оригиналите откако ке се симнат да се додадат биос и слично како на 360? Имам направено упдејт за да можам да играм ХВОХ оригинали и играта што сакам да ја играм е компатибилна со листот на игри кој е даден од мајкрософт за тоа кои игри можат да работат на 360.

Нц нц нц шо му е на Жижи бе лол 600 денари ? :О , иначе жижи ги зема од ИДЦ / ги носи во ИДЦ така да, најдобро ти е директно преку ИДЦ да си набавиш :).

Сакам да изрежам XBOX ORIGINAL за да ја играм на 360. Дали ке мора да се изрежа на dual layer или пак на обично двд ? И дали е потребно и за ХВОХ оригиналите откако ке се симнат да се додадат биос и слично како на 360? Имам направено упдејт за да можам да играм ХВОХ оригинали и играта што сакам да ја играм е компатибилна со листот на игри кој е даден од мајкрософт за тоа кои игри можат да работат на 360.

АКо немаш хард диск на 360-ката неможеш да играш од xbox игри.

Него ај кажете оваа Army of two каква е дали вреди да се спушта.

АКо немаш хард диск на 360-ката неможеш да играш од xbox игри.

Него ај кажете оваа Army of two каква е дали вреди да се спушта.

Sto sakas da kazes so toa deka igrite treba da se simant direktno na hard disk i deka nemozat da se pustat so cd?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom