Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Pa koga se vo kontra protivnicki igraci golmanot si izleguva do 11m(penal) za da mu bidi potesko na na napagacot da dade gol. Togas izleguva i mene mi odgovara toa za razlika od PES kade sto golmanite im se napraveni katastrofa. Retko izlegvat a koga ke izlezat sekogas pravat nekakov kiks. Jas poveke sakam golmanot da go vadam(Y) i FIFA mi odgovara a na PES duri e tesko golmanot da se resi da izlezi iako ti toa go baras od nego (Y)

Абе ок, ама многу е лесно да го лобовираш тоа сакам да кажам цело време, неможеш да футнеш. Нема врска дали играш на профешнл или ворлд клас секогаш е истото.

Абе ок, ама многу е лесно да го лобовираш тоа сакам да кажам цело време, неможеш да футнеш. Нема врска дали играш на профешнл или ворлд клас секогаш е истото.
E to da.

Ја играл некој Кane & Lynch dead men да каже дали е добра или не,бидејки планирам да ја набавам.

Ја играл некој Кane & Lynch dead men да каже дали е добра или не,бидејки планирам да ја набавам.

Јас лично не сум ја играл, ама викаат дека била ептен шит.

Инаку денес ја играв Бајонета, играта е лудило! DMC бурек да јаде!

Онака, добра графика, шит ликови и приказна...и пристојна акција.

Јас ја играв кога излезе и бев под импресии од next-gen графиката. Ваљда за 2-3 дена играње ќе ти заврши работа, не е дотолку лоша.

Дај бе кажете што да спуштам која има најубава графика? Halo 3 има single player? Или ова што е Gears of war дали е убава.

А и дали имат некој од Охрид, да си смениме игрици ова она :smee:

kaj mozam vo MKD da najdam dzojstik za xbox360? Ne mora da e original.

kaj mozam vo MKD da najdam dzojstik za xbox360? Ne mora da e original.

Сум ги поминал сите продавници неможев да најдам никаков за Xbox само кај Драган имат и од таму купив бежичен 45 евра!!

Of lele aj jas utre ke izlezam ubo cela BT ke ja prosetam mozi ke najdam.Ne mi se odi do SK za eden controller. Dajte nekoja igra kazete interesna ili dajte dobar torrent za NBA Live 2010 ili NBA 2K10

Of lele aj jas utre ke izlezam ubo cela BT ke ja prosetam mozi ke najdam.Ne mi se odi do SK za eden controller. Dajte nekoja igra kazete interesna ili dajte dobar torrent za NBA Live 2010 ili NBA 2K10

НЕмој LIVE си ја спуштил срање невидено е , 2к е нешто невидено.

Риверсофт ако има во Битола, ќе најдеш, ама 50 евра е.

Абе Halo серијаливе имет single player така и само за multilayer се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom