Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Има една налудничава опција за да заштедите на батерии :D - поврзете ги на адаптер, ама така па нема да бидат безжични. Туку ќе каже некој како воопшто и што треба да се подеси на конзолата да се пристапи на нет?

Има една налудничава опција за да заштедите на батерии :D - поврзете ги на адаптер, ама така па нема да бидат безжични. Туку ќе каже некој како воопшто и што треба да се подеси на конзолата да се пристапи на нет?

Си редиш само кабел од позади и си поврза,

Да бе еве сеа на врата ми ѕвонат идам да отворам :vozbud:
Оф топик: Искрено криво ми е малце за локерз и се мислам дали да продужам да собирам иако не ми зима многу време. И се мислам дали е фејк и дали стварно е така како што е на тој линкот прикажана. Поздрав ти отидоа поените :)
Он топик: Се мислам ако ми стигне гифт кардот да земам искбокс контролер само незнам дали бежичен или жичан, пошо нели даваат само еден со иксбоксот коа ќе го купиш вака за со друштво уште еден треба :)

Немој да земаш жичен, немаш појма колку е убаво кога ќе се оптегниш на кревет а немаш жица со тебе, кај сакаш таму седнуваш. Батерии ќе си купиш шо се со полнење и ке си ги полниш НЕМА ни да осетиш кога ти се празнат .

Едно прашање, како играте FPS игри на џоестик?

The saboteur, топло ви ја препорачувам на сите xbox гајмери.

Ја видов кој ја постираше тука? Мнооооооооогу јака игра :) Уште искбокс да си купам :)

Kolkavi se sansite da me fatat ako so fleshovan xbox se priklucam na LIVE za da slezam update za FIFA10?

Kolkavi se sansite da me fatat ako so fleshovan xbox se priklucam na LIVE za da slezam update za FIFA10?

Можеш слободно. Јас цело време се уклучувам на лајв и симнувам демоа и апдејти за игрите. Веќе една година, и ништо, нема проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom