Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Каде и колку е чипување на Xbox 360?

Оди на www.idc.com.mk имаш таму и телефон и мсн. Контактирај го и ќе ти каже се што сакаш да знаеш. А мислам дека имаше и некој попуст за чипување сега брзо, а сега отвори и продавница па провери.

Вака сеа:

Отидете на ОВАА страница. Вакви комбо понуди има 2-3, за 200 евра. Проверив и во Србија, ја има истава фора, само кај нив 215 евра е пакет. Значи или продавниците имаат ист газда (малку веројатно), или пак е промоција на Мајкрософт (глобална). КАЈ КУР МОЖЕ ДА СЕ НАЈДАТ ПАКЕТИВЕ КАЈ НАС ПО ТАА ЦЕНА? (или ги има негде, а јас не знам)

Вака сеа:

Отидете на ОВАА страница. Вакви комбо понуди има 2-3, за 200 евра. Проверив и во Србија, ја има истава фора, само кај нив 215 евра е пакет. Значи или продавниците имаат ист газда (малку веројатно), или пак е промоција на Мајкрософт (глобална). КАЈ КУР МОЖЕ ДА СЕ НАЈДАТ ПАКЕТИВЕ КАЈ НАС ПО ТАА ЦЕНА? (или ги има негде, а јас не знам)

Го има и овде, во Бугарија. Кај нас тешко да најдеш.

На торенти излезе и Prince of Persia: The Forgotten Sands

Алал да им е на Рокстар. Red Dead Redemption е.... ФИЛМ! Почнувајќи со Анимациите, Звуците, Музиката, Графиката па се до Гејмплејот... ТОП!

b7ade49af57daf9a9273f273cd219607c11fb746pure-football-9.jpg

Го спушти некој? КУП игри има на торенти оваа недела, што ќе беше ова :)

Attachments

• 67c7401b0572a4ff032ba2b55bbd1439e21f4d45clash_1.jpg
    67c7401b0572a4ff032ba2b55bbd1439e21f4d45clash_1.jpg
    45,4 KB · Прегледи: 8
Zdravo Zdravo

Dali nekoj znae dali ima i kade mozam da gi prodadam original (koristeni ) xbox 360 igri .

GTA 4 I GTA 4 episodes from liberty city , Halo 3 , Gear of War 1 , Fifa 09 , Fallout 3 , Far Cry 2 , BioShock , Red Alert 3 , NFS Undercover , Tomb Raider Underworld .

Zdravo Zdravo

Dali nekoj znae dali ima i kade mozam da gi prodadam original (koristeni ) xbox 360 igri .

GTA 4 I GTA 4 episodes from liberty city , Halo 3 , Gear of War 1 , Fifa 09 , Fallout 3 , Far Cry 2 , BioShock , Red Alert 3 , NFS Undercover , Tomb Raider Underworld .

Mozis na pazar3 da dades oglas, a mozebi i nekoi od clenovite na forumov ke sakaat da gi kupat igrite! :D

Zdravo Zdravo

Да ја имаше CoD4 MW да правевме муабет :) сакам да ја играм на Xbox Live а да не јадам бан

Оди на www.idc.com.mk имаш таму и телефон и мсн. Контактирај го и ќе ти каже се што сакаш да знаеш. А мислам дека имаше и некој попуст за чипување сега брзо, а сега отвори и продавница па провери.

кај се наоѓа продавницата?
планирам на старо да зеам иксбокс, а од ваму да си зеам игрици и други ствари.
не ја отвара нешто странава...

--- надополнето ---

у ред е ја отвори, Аеродром :)
да зеам сплитер,звучки...

Ѕирните го ако можете форумов: xbox-mk.co.cc, наскоро домен ќе земем, регистрирајте се и забелешки кажете, многу од помош ќе ми биде. Планирам да го правам сајтов за сите корисници на xbox конзолата низ Македонија, повеќе може да најдете на фејсбук групата (линк кога ќе влезете на форумот па горе) Поздрав и ве молам да кажете забелешки, критики и се што ви лежи на срце :D

Ѕирните го ако можете форумов: xbox-mk.co.cc, наскоро домен ќе земем, регистрирајте се и забелешки кажете, многу од помош ќе ми биде. Планирам да го правам сајтов за сите корисници на xbox конзолата низ Македонија, повеќе може да најдете на фејсбук групата (линк кога ќе влезете на форумот па горе) Поздрав и ве молам да кажете забелешки, критики и се што ви лежи на срце :D

Шо потреба од нов форум :), еве доста е овде имаме теми. Зголемете го бројот на темите и ќе добиеме подфорум :).

Немој да ме сфатиш погрешно.

Е океј де, конзолата ме инспирираше да го отворам форумов, а Македонски сајт за ова нема, така да сакав да видам што ќе испадне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom