Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Red Dead Redemption излезе на Torrentleech. Ја спуштам![]()
Читкарам се очекува многу, ќе има чиста 10-ка играва според мене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Red Dead Redemption излезе на Torrentleech. Ја спуштам![]()
Каде и колку е чипување на Xbox 360?
Вака сеа:
Отидете на ОВАА страница. Вакви комбо понуди има 2-3, за 200 евра. Проверив и во Србија, ја има истава фора, само кај нив 215 евра е пакет. Значи или продавниците имаат ист газда (малку веројатно), или пак е промоција на Мајкрософт (глобална). КАЈ КУР МОЖЕ ДА СЕ НАЈДАТ ПАКЕТИВЕ КАЈ НАС ПО ТАА ЦЕНА? (или ги има негде, а јас не знам)
Zdravo Zdravo
Dali nekoj znae dali ima i kade mozam da gi prodadam original (koristeni ) xbox 360 igri .
GTA 4 I GTA 4 episodes from liberty city , Halo 3 , Gear of War 1 , Fifa 09 , Fallout 3 , Far Cry 2 , BioShock , Red Alert 3 , NFS Undercover , Tomb Raider Underworld .
Zdravo Zdravo
Dali nekoj znae dali ima i kade mozam da gi prodadam original (koristeni ) xbox 360 igri .
GTA 4 I GTA 4 episodes from liberty city , Halo 3 , Gear of War 1 , Fifa 09 , Fallout 3 , Far Cry 2 , BioShock , Red Alert 3 , NFS Undercover , Tomb Raider Underworld .
Оди на www.idc.com.mk имаш таму и телефон и мсн. Контактирај го и ќе ти каже се што сакаш да знаеш. А мислам дека имаше и некој попуст за чипување сега брзо, а сега отвори и продавница па провери.
Ѕирните го ако можете форумов: xbox-mk.co.cc, наскоро домен ќе земем, регистрирајте се и забелешки кажете, многу од помош ќе ми биде. Планирам да го правам сајтов за сите корисници на xbox конзолата низ Македонија, повеќе може да најдете на фејсбук групата (линк кога ќе влезете на форумот па горе) Поздрав и ве молам да кажете забелешки, критики и се што ви лежи на срце![]()