tha CaspeR
NV.mk
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 1.508
- Поени од реакции
- 162
Во еми медиа има по 35 денари се најефтинитево штип ги купив, ме одрале значи, а тука каде ги има, еми медија или..
Во еми медиа има по 35 денари се најефтинитево штип ги купив, ме одрале значи, а тука каде ги има, еми медија или..
Почекај уште месец дена, гарант искача нов апдејт во ноември, барем директ на тој да го флешнеш.Не сум го уклучил хбооксот бог знае од кога, е сега последно ми е направен за лт2 сега последно кое е ? лт 3?
Да го носам кај Драган го средува да се играат игри без никакви проблеми или?
Добро е ова за на парче купување, иначе најефтините се во Премиум Компјутери позади Буњаковец.Во еми медиа има по 35 денари се најефтините
Еј видам таму често одам во Буњаковец а не сум прашал за дабл лејер таму. 50 денари поефтино испаѓа, ваму пакувањето од 10 е 350 ден.Почекај уште месец дена, гарант искача нов апдејт во ноември, барем директ на тој да го флешнеш.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 08:06 ---
Добро е ова за на парче купување, иначе најефтините се во Премиум Компјутери позади Буњаковец.
Media Range - 10 парчиња за 300 денари.
Maxell - 25 парчиња за 700 денари.
А бе а кога купувам од mmoga поени за лајв, треба да купам EU или USA или не е битно? Пошто боксот ми е од УСА а го играм у ЕУ, у збунка сум...Се напнав вчера со демото за Forza Horizon, беше за Gold членови, а мене пред 10 дена ми истече голдот.
И пошо MS се "буљаши" и ставаат демо за Gold членови, најдов финта како да си земете 48 часа* trial gold. Само што, откако средив, мене ми вика дека имам 14 дена trial gold.
Плус, она што е најјако е дека може да го правите ова неограничен број на пати, иако јас досега само еднаш пробав.
Еве го видеото, проверено е 100%.
Ако работи за неограничен број на пати, земете си кодови и никад да не им платите на овие алчниве пак!
Ако ти е регионот USA, купи си USA за најсигурно.А бе а кога купувам од mmoga поени за лајв, треба да купам EU или USA или не е битно? Пошто боксот ми е од УСА а го играм у ЕУ, у збунка сум...
Јас го иам напраено ова од пред 1 месец )))АМа иам сега 3 месеца беспари голдСе напнав вчера со демото за Forza Horizon, беше за Gold членови, а мене пред 10 дена ми истече голдот.
И пошо MS се "буљаши" и ставаат демо за Gold членови, најдов финта како да си земете 48 часа* trial gold. Само што, откако средив, мене ми вика дека имам 14 дена trial gold.
Плус, она што е најјако е дека може да го правите ова неограничен број на пати, иако јас досега само еднаш пробав.
Еве го видеото, проверено е 100%.
Ако работи за неограничен број на пати, земете си кодови и никад да не им платите на овие алчниве пак!
Da vredi.Иам Хбох , ама неам ХДМИ кабел и сите игри ми се со добра графика ама кај ФИФА 13 малце графиката забегува на 480p.Сакам да ми кажете дали вреди да даам 400 денара за ХДМИ кабел и дали е мала или голема разликата помеѓу 480p и 720p.
http://www.xboxmb.com/horizon/Некој на брзина да каже како да играм демо преку усб?
Немав празни цедиња во моментот, па затоа сакав на усб.http://www.xboxmb.com/horizon/
Симни го демото на PC, стави го USB-то (претходно нека биде форматирано од Xbox-от), пушти ја програмава и имаш десно едно Inject копче. Стисни го, најди го демото и тоа е тоа.
Полесно од ова, срежи го демото директно на DVD (Content фолдерот нека биде прв).
битен е акаунтот од каде ти е купен лајвот, другар мој од канада му е лајвот и мора преку амерички да купува..А бе а кога купувам од mmoga поени за лајв, треба да купам EU или USA или не е битно? Пошто боксот ми е од УСА а го играм у ЕУ, у збунка сум...