Xbox360 гејмери

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
Cabelas се игра само со специјална пушка, така да не можеш ти да ја играш пиратската. :)

Торентот преку ABGX иде за SS (односно stealth patch), нема потреба ти да ги проаѓаш.
ок за хот прс ми беше ама појке не ни пробувам да заебам цд ке го однесам некој ден кај драган да го флешуват на 2.0 и да средам со тоа ама и овај двд драјвот ме ебават тешко ми факјат игрите клавам цд без да пробат да ја вртит во хбох кажува опен трај и му најдов финта ке го затворам двд драјвот без цд после го отварам му клавам цд и го чита која му е маката незнам и до кога ке тера така.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Јас имам едно просто прашање: ако новите игри се 8,5 гб а двд дл е 8,3, нема ли некои нови двд дл да има или некое нормално решение за да се изреже целата игра?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас имам едно просто прашање: ако новите игри се 8,5 гб а двд дл е 8,3, нема ли некои нови двд дл да има или некое нормално решение за да се изреже целата игра?
Нови дуал-леери нема, има фирмвер за одредени режачи. Твојот режач дома кога ти е купен, годинава или пред 2-3 години?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што ќе беше ова еј, неможам да ги доспуштам игриве

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јао неможе здив чоек да земе од игриве :)

Него дај некој нека пушти линк да пробам да го сјебам мојот двд режач дали ќе може 100% да реже :)
Чим не е над 8 гига режи слободно.
--- надополнето: Nov 11, 2011 12:52 AM ---
aww била над 8 гига :)

Член од
15 септември 2010
Мислења
26
Поени од реакции
1
Кај се продава Xbox 4g Некористен во скопје и која е цената ? ако знаете пратете ми линк

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Излезе по торенти и оваа, ќе ја пробам искрено. Ќе биде интересно со кинектот, и тоа да видиш како излгедала порано :)

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Ја почињам Assasins Creed :cool:
--- надополнето: Nov 12, 2011 3:01 AM ---
прв впечаток: Иста графика, гејмплеј, звук, само нова приказна (продожение де). Значи си тераат на стара слава ко CoD MW3 и повеќето други игри кои излегоа....

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ја почињам Assasins Creed :cool:
--- надополнето: Nov 12, 2011 3:01 AM ---
прв впечаток: Иста графика, гејмплеј, звук, само нова приказна (продожение де). Значи си тераат на стара слава ко CoD MW3 и повеќето други игри кои излегоа....
Тоа е одлично, нема да ја играме.

Битно најавија дека ќе има продолжение 2012 :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom