Како направи апдејт на ЛТ? Мене ми е истиот од летото лани (1.5 мислам).Можеш да играш се освен NFS Hot Persuit 2, Assasins creed Brotherhood, и ваљда Fable 3, CoD Black Ops...
Иначе новиот аптејт е сигурен за ние што имаме LT+ 1.9
Како направи апдејт на ЛТ? Мене ми е истиот од летото лани (1.5 мислам).Можеш да играш се освен NFS Hot Persuit 2, Assasins creed Brotherhood, и ваљда Fable 3, CoD Black Ops...
Иначе новиот аптејт е сигурен за ние што имаме LT+ 1.9
Направив апдејт на фирмверот и пак го флешувавКако направи апдејт на ЛТ? Мене ми е истиот од летото лани (1.5 мислам).
Сам или кај некој?Направив апдејт на фирмверот и пак го флешував
Sent from my iPhone
Драган IDCСам или кај некој?![]()
За што парички?Драган IDC
мислам дека 1000За што парички?![]()
Шред да ги режеш помини ги со abgxабе дечки имам еден проблем одкако го чипирав на лт + шифт и сега кол оф дути блек опс и модерн варфајар 2 не ми ги чита одиш плеј гејм и само црн екран и се блокира цел џбоџ а пред чипот работеа и сега ја изрежав ассасинг крид бродерхуд и таа ми дава ист проблем а пред то ја имав асесинс крид на максвел цд кога ја примаше кога не и реков да ја нарежам на вербатим ама спуштив нов торент за ова на вербатимот шо е проблемот да не знај некој да не го имал истиот проблем?
http://www.abgx.net/ еве го програмот, симни го од тука, отвори го, со browse избери го ISO фајлот од играта што сакаш да ја режеш, стисни старт и GO незнам како е точно за да почне да пачува, и кога ќе заврши излези и со програмот со кој режеш, нормално изрежи си ја играта....можи малце подетално објаснување за абгх?
Можеш преку при-пејд картички од sendit.com, zavvi.com и слични страни.Дечки да ми каже некој како може да се купат Microsoft Points?? Пробав преку официјалната страна ама ја нема Македонија како регион да се внесе ,да каже некој што знае од каде би можело и од каде е сигурно да се купат?
Јас сум даунлоадирал демоа директно од конзола, побарај го на Live marketplace или како беше тоа секцијата.Утре или задутре ќе излезе демото за ПЕС 2012. се симиња директно од конзола, преку нет или да го барам на торент? Никад не сум играл демоа до сега :/