Можеш да играш се освен NFS Hot Persuit 2, Assasins creed Brotherhood, и ваљда Fable 3, CoD Black Ops...
Иначе новиот аптејт е сигурен за ние што имаме LT+ 1.9
Како направи апдејт на ЛТ? Мене ми е истиот од летото лани (1.5 мислам).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш да играш се освен NFS Hot Persuit 2, Assasins creed Brotherhood, и ваљда Fable 3, CoD Black Ops...
Иначе новиот аптејт е сигурен за ние што имаме LT+ 1.9
Како направи апдејт на ЛТ? Мене ми е истиот од летото лани (1.5 мислам).
Направив апдејт на фирмверот и пак го флешував
Sent from my iPhone
Сам или кај некој?![]()
За што парички?![]()
абе дечки имам еден проблем одкако го чипирав на лт + шифт и сега кол оф дути блек опс и модерн варфајар 2 не ми ги чита одиш плеј гејм и само црн екран и се блокира цел џбоџ а пред чипот работеа и сега ја изрежав ассасинг крид бродерхуд и таа ми дава ист проблем а пред то ја имав асесинс крид на максвел цд кога ја примаше кога не и реков да ја нарежам на вербатим ама спуштив нов торент за ова на вербатимот шо е проблемот да не знај некој да не го имал истиот проблем?
можи малце подетално објаснување за абгх?
Дечки да ми каже некој како може да се купат Microsoft Points?? Пробав преку официјалната страна ама ја нема Македонија како регион да се внесе ,да каже некој што знае од каде би можело и од каде е сигурно да се купат?
Јас сум даунлоадирал демоа директно од конзола, побарај го на Live marketplace или како беше тоа секцијата.Утре или задутре ќе излезе демото за ПЕС 2012. се симиња директно од конзола, преку нет или да го барам на торент? Никад не сум играл демоа до сега :/