Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што всушност е разликата,имам слушнато дека ИксБокс е подобро за пиратерија од ПС3
Јас мислам дека скршнувањето од зацртаниот пат може да биде катастрофален за овој производ. Дај бе малце конзистентност!!!
![]()
Од горе приложената слика јасно се гледа дека новиот производ треба да се вика XBOX360 delta.
буљашки е вака да кажиш нешто без да елаборирашPs4 kje ima mnogu podobra konfiguracija .
Neznam da ti kazam statistiki imam gledano video kade sto kazuvaat sto konfiguracija kje imaat i ps4 i xbox720 , sekako za nekoj den kje mozes da ja vidis konfiguracijata na xbox720буљашки е вака да кажиш нешто без да елаборираш
Neznam da ti kazam statistiki imam gledano video kade sto kazuvaat sto konfiguracija kje imaat i ps4 i xbox720 , sekako za nekoj den kje mozes da ja vidis konfiguracijata na xbox720
Druze samo kazav za toa sto jas imam informacii do sega , a za toa deka ima povekje igri za xbox se soglasuvam so tebe.што има врска кој каква конфигурација има на пример можеш да имаш комјутер со најјака конфугирација у свет и што кога имаш дупло помал избор и квалитет на игри од иксбокс
За 15 минути почнуваме
и се молам алан вејк --- надополнето: 21 мај 2013 во 18:12 ---
- Новата форза
- Фифа
- Call of duty
Грешка во 7 почвит
Дај линкови, такви ствари.