Xbox One

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
xbox-720-invite.jpg

Значи официјално 21 Мај новата генерација на XBOX ќе биде претставена.

Очекувања?

А што всушност е разликата,имам слушнато дека ИксБокс е подобро за пиратерија од ПС3

А што всушност е разликата,имам слушнато дека ИксБокс е подобро за пиратерија од ПС3

Точно, Xbox-от е подобар за пиратски игри, а PS новите конзоли не можат да се чипуваат.

Јас мислам дека скршнувањето од зацртаниот пат може да биде катастрофален за овој производ. Дај бе малце конзистентност!!!

j5bXgkN.jpg

Од горе приложената слика јасно се гледа дека новиот производ треба да се вика XBOX360 delta.

Јас мислам дека скршнувањето од зацртаниот пат може да биде катастрофален за овој производ. Дај бе малце конзистентност!!!

j5bXgkN.jpg

Од горе приложената слика јасно се гледа дека новиот производ треба да се вика XBOX360 delta.

Интересно, иако сликава повеќе ме асоцира на плеjстеjшн, пошто нели, на XBOX 360 ги нема тие копчиња :icon_lol:

Инаку еве нешто повеќе за новиот Xbox
http://alturl.com/ej3iy

буљашки е вака да кажиш нешто без да елаборираш
Neznam da ti kazam statistiki imam gledano video kade sto kazuvaat sto konfiguracija kje imaat i ps4 i xbox720 , sekako za nekoj den kje mozes da ja vidis konfiguracijata na xbox720

Neznam da ti kazam statistiki imam gledano video kade sto kazuvaat sto konfiguracija kje imaat i ps4 i xbox720 , sekako za nekoj den kje mozes da ja vidis konfiguracijata na xbox720

што има врска кој каква конфигурација има на пример можеш да имаш комјутер со најјака конфугирација у свет и што кога имаш дупло помал избор и квалитет на игри од иксбокс

што има врска кој каква конфигурација има на пример можеш да имаш комјутер со најјака конфугирација у свет и што кога имаш дупло помал избор и квалитет на игри од иксбокс
Druze samo kazav za toa sto jas imam informacii do sega , a za toa deka ima povekje igri za xbox se soglasuvam so tebe.

За 15 минути почнуваме

• Новата форза
  • Фифа
  • Call of duty
и се молам алан вејк --- надополнето: 21 мај 2013 во 18:12 ---
Грешка во 7 почвит

За 15 минути почнуваме

• Новата форза
  • Фифа
  • Call of duty
и се молам алан вејк --- надополнето: 21 мај 2013 во 18:12 ---

Грешка во 7 почвит