Хари Потер

• Креатор на темата Креатор на темата Unicor777
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се согласувам!!!

Да супер е идејата и јас исто мислев дека сум единствен фан на Хари Потер. Признај кога се чувствуваш единствен сакаш сите да ги навлечеш на тоа но си сигурен како мене тоа ми се случува. Супе е идејата! Јас ги имам книгиве на македонски и највеќе ме нервира што ги смениле презимињата на ликовите место да ги остават како во оригиналот нели е така! И еј додека ова не се среди ако сакаш придружи се во ВИКИПЕДИЈА таму сеа пишуваме за Хари Потер што сакаш ќе пишуваш и плус ќе се запознаеш со многу луѓе кој се големи фанови на Хари Потер. И со нив и со мене ќе соработуваш и ќе се договориме некако за ова што викаш како сакаш тоа е до тебе. Позз. Ако веќе си корисник на википедија само кажи ми оки.

Абе супер се книгите, незнам зашо серат за џабе. Уште еден Хари Потер фан.:helou:

јас порано ги читав книгите и ми се допаѓаа, ама сега ми се досадни и глупи.

Knigite se zakon.
Skam da prasam dali Dmbldor ke umre vo 6-iot del.Mene sestra mi mi kazuvase deka da i deka go ubil Snejp.
Vistina li e?

Да вистина е.Јас ја оставив 7-та книга, не ја дочитав.Можеби летово ќе ја дочитам.

Knigite se zakon.
Skam da prasam dali Dmbldor ke umre vo 6-iot del.Mene sestra mi mi kazuvase deka da i deka go ubil Snejp.
Vistina li e?
Па не баш ама за тоа и се работи седмиот дел на еден начин. Дамбладор самиот нарачува да биде убијен од страна на Снејп заради еден прстен и такви глупости и сеа Хари ќе помисли дека Снејп е лош и го убил Дамбладор намерно. Ама во седмиот дел Снејп умира иначе. И Хари тогаш тек сфаќа.

OK eve sea bev da go kupam 5tiot del.I vo Ramstor prasav dali ke izleze 6kata na Makedonski mi kazaa negde vo Juli.

Jesss..ke ja ima i 6-kata na makedonski... gi imam site prevedeni 5 dela, najomilen mi e 4tiot del, Hari Poter i plameniot pehar. Ke ja kupev i na angliski 6-kata, ama i sestra mi gi cita, a taa e pomala i ne znae mnogu angliski.

Да супер е идејата и јас исто мислев дека сум единствен фан на Хари Потер. Признај кога се чувствуваш единствен сакаш сите да ги навлечеш на тоа но си сигурен како мене тоа ми се случува. Супе е идејата! Јас ги имам книгиве на македонски и највеќе ме нервира што ги смениле презимињата на ликовите место да ги остават како во оригиналот нели е така! И еј додека ова не се среди ако сакаш придружи се во ВИКИПЕДИЈА таму сеа пишуваме за Хари Потер што сакаш ќе пишуваш и плус ќе се запознаеш со многу луѓе кој се големи фанови на Хари Потер. И со нив и со мене ќе соработуваш и ќе се договориме некако за ова што викаш како сакаш тоа е до тебе. Позз. Ако веќе си корисник на википедија само кажи ми оки.
Ееј..кажи што е таа wikipedia работа..би сакал да се вклучам..

Ееј..кажи што е таа wikipedia работа..би сакал да се вклучам..
Супер фала богу некој сака да се вклучи. Вака сеа дека вака тешко ќе се разбереме еве ти мој мејл и на мсн уклучи се и се ќе ти кажам!!!
maks-n@hotmail.com

Јас сум огрооооомен фан на Хари Потер. Филмовите не се ништо посебно, ама книгите се WOW!!! Ги знам сите напамет

А јас пак мислев Снејп стварно е лош тука иако сомничаво ми беше.Луѓе значи какви сте ме терате да ја земам 7-ката од полица:helou:

А јас пак мислев Снејп стварно е лош тука иако сомничаво ми беше.Луѓе значи какви сте ме терате да ја земам 7-ката од полица:helou:
Леле ти си ненормален оди лечи се!!! :pos2:
Ја имаш седмицата дома и не ја читаш леле.

Да Снејп отсекогаш бил лош стварно ама као ќе умре во рацете на Хари ќе го погледне во очи и ќе му се извини. Снејп нели ја сакал Лили Потер е на Хари нели сите му викаа личиш на татко ти а имаш очи ко мајка ти. Е сеа Снејп цел живот го мачеше Хари дека е ист ко татко му на изглед ама као ќе го види сеа во очи готов е одма ја гледа Лили. И Снејп усвари не е лош заради прстенот тој знаеш кој Дамбладор наредува да Снејп го убие и иако Снејп не сака да го убие го убива на некој начин. Е тоа ти е!!! Земај го 7 дел ама да те предупредам многу ликови умираат. Само магичната шесторка како што јас ја викам не умира: Хари, Рон, Хермиона, Невил, Луна и Џини. Инаку некој од семејството на Рон ќе уимре некој ќе се венча ама не ти кажувам кој. И некој ќе стане добар од Сливерент.

А да се направи еден македонски Хари Потер сајт или форум,многу сме заостанати во светов, има српски, бугарски сајтови само македонски нема...

П.С. За книгите немам зборови, ,ме направија подобар човек, фантастични се феноменални, немам зборови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom