Хари Потер

• Креатор на темата Креатор на темата Unicor777
  • Време на започнување Време на започнување
Teaser Trailers за Harry Potter and The Deathly Hallows (2010)

Седумте книги Хари Потер според мене се извонредна авантура која не носи на место толку различно и таинствено од нашето. Доста авантури, доста ликови во кои можеме и самите да се препознаеме. Секогаш се случува неочекуваното. Секоја страница те тера да продолжиш да читаш кон следната глава. Овие книги заслужуваат да бидат читани од следните генерации.

Седумте книги Хари Потер според мене се извонредна авантура која не носи на место толку различно и таинствено од нашето. Доста авантури, доста ликови во кои можеме и самите да се препознаеме. Секогаш се случува неочекуваното. Секоја страница те тера да продолжиш да читаш кон следната глава. Овие книги заслужуваат да бидат читани од следните генерации.

Сосема се согласувам со тебе! :smir:

Дечки дали имате некоја информација за последната книга дали ќе искочи на Македонски јазик кај нас?

Би требало да ја преведат.На српски ја има оддамна еден другар ја купи пред 1 година.

Најверојатно ќе ја преведуваат некои луѓе за без пари оти со 6тата книга не остварија очекуван профит. Така ми кажаа.
Е сега ќе видиме. Накај октомври изгледа ке почнуваат со преведување .

Книгата е ремек дело за читање, ама филмот, е катастрофа:) Изгледа како глупа сериозна верзија од high school musical:)

Лелел не ти се допаѓа филмот,најдобар трејлер што сум го видел до сега.:)

Имаш два исти трејлери ставено,еве го најновиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom