Хајнекен vs. Скопско?

• Креатор на темата Креатор на темата G!г1cEN4to...Tt
  • Време на започнување Време на започнување

Хајнекен или Скопско ?

• Хајнекен

Гласови: 47 35,6%
  • Скопско

Гласови: 85 64,4%

• Вкупно гласачи
    132
Heineken.Мојот број еден од пивата.:toe:

Скопското не го сакам,Златен Даб ми е најдобро од Македонските пива кои ретко ги конзумирам.Зато само Хајнекен.

Heineken.Мојот број еден од пивата.:toe:

Скопското не го сакам,Златен Даб ми е најдобро од Македонските пива кои ретко ги конзумирам.Зато само Хајнекен.

Одма мени аватарот и потписот под него. Откажи се од Јуве и од Металот...

Срамота... ме разочара :)

Хајнекен е искомерцијализирано пиво и има многу поубави вкусови, Старопрамен според мене е подобро од дадениве две.

И двете се добри ама си бирам Скопско домашно xD

Одма мени аватарот и потписот под него. Откажи се од Јуве и од Металот...

Срамота... ме разочара :)

Друже тоа е шо да праам,така сум практикувал повеќе време и сега да почнам да го менувам пивото речиси невозможна работа(требаше ти од порано да почнеше да ме одвикнуваш) :).Ти пиеш Скопско,а истата е контролирана од Хајнекен.:)

Пс. А за металот и аватарот, не чепкај таму.:)

Златен даб.:vozbud:

Кога би морал да бирам меѓу Хајнекен и Скопско би го одбрал Скопско.

Сум пиел порано највеќе Хајнекен, или Бекс, но како Скопско нема никаде. Да осетиш дека пиеш пиво, а не како другиве да те подујат само без никаков ефект. После долго конзумирање на Скопско, сите останати ти изгледаат како мочка (освен темните германски)

Скопско си е Скопско,мада Бекс за мене е најдобро.Хајнекенот дури и не ми се свиѓа.

Кога имам повеќе кеш во мене си пијам Хајнекен.
Полесно е за пиење, а и не конзумирам премногу алкохол.
Плус и ФАЦА си еј, те гледаат цела вечеР Хајнекен нарачуваш.. :))))

Кога немам кеш, тука е Скопско, не е лошо.:toe:

ц ц ц .. како може скопско да го споредуват со хајнекен??? мене тоа хајнекенот ама воопшто не ми се свиѓа.. си терам македонското бе.. купувај македонски производи.. за наше добро.. Скопско и се е можно!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom