Хајнекен vs. Скопско?

• Креатор на темата Креатор на темата G!г1cEN4to...Tt
  • Време на започнување Време на започнување

Хајнекен или Скопско ?

• Хајнекен

Гласови: 47 35,6%
  • Скопско

Гласови: 85 64,4%

• Вкупно гласачи
    132
хајнекен..ама јебига не ми се дава многу пари, така да почесто скопско пијам:toe:

Гласав за Хајнекен пошто мене повеќе ми се свиѓе (по ми лизга народно кажано)
Скопско ти е право пиво .. :test: ... Хајнекен треба да го препиеш да те чепне
Ова си нема врска. Всушност, ова што го пиша важи за сите пива. Треба да си или пивоман за да се начукаш од пиво, или будала, пошто со истите пари што ќе ги дадеш за 2-3 шишиња пиво за да те фати (од по литро ипол) можеш да си купиш коњак или водка, па дури и џин (за ракија па да не збориме), и да си се начукаш ко човек.
PS: Јас сум голем фан на водка & џин. Секогаш на излегување го пијам тоа и иако не можам премногу да зборам за пивата, сепак колку-толку имам искуство и со нив :smir:.

Гласав за Хајнекен пошто мене повеќе ми се свиѓе (по ми лизга народно кажано)

Ова си нема врска. Всушност, ова што го пиша важи за сите пива. Треба да си или пивоман за да се начукаш од пиво, или будала, пошто со истите пари што ќе ги дадеш за 2-3 шишиња пиво за да те фати (од по литро ипол) можеш да си купиш коњак или водка, па дури и џин (за ракија па да не збориме), и да си се начукаш ко човек.
PS: Јас сум голем фан на водка & џин. Секогаш на излегување го пијам тоа и иако не можам премногу да зборам за пивата, сепак колку-толку имам искуство и со нив :smir:.

Не се сите пива исти .. Скопското е поалкохолизирано од Хајнекен ..:cug:
:toe: .. а за жестоки ..тоа е друг муабет

Скопско има поцврсто шише и потешко ке се скрши од Хајнекен па затоа победник е нашево.

Јас во принцип никогаш немам седнато ништо да пијам со една цел - да се опијам. Па затоа не правам таква разлика, а во суштина не сакам пиво па затоа ако некогаш имам посегнато тоа е Хајнекен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom