- Член од
- 12 јули 2014
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 94
- Локација
- Kratovo Makedonija
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Ajde pozbrzajte rokot istekuva uste nekolku dena pobrzajte

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е дел од продукцијата.Ти се пријави ли брад?![]()
Тој се пријави за прием ама Демир Хисар.Ти се пријави ли брад?![]()
Тој се пријави за прием ама Демир Хисар.
Јас го номинирам Сунѓер Боб да се пријавит.
Тој за замокот од песок шо ќе го прајт чекат градежна дозвола од Миле Јанакиески.Тој уште замокот не го освоил, ќе се пријавувал за X Фактор![]()
Победников - најјакио, најубафио, најдобрио пеач - Даниел Кајмаковски - КајМак - со неговата скромност бараше само скромни 10 000 евра за да пее на отварањето на дискотеката во Кочани.
Тој за замокот од песок шо ќе го прајт чекат градежна дозвола од Миле Јанакиески.
Тој за замокот од песок шо ќе го прајт чекат градежна дозвола од Миле Јанакиески.
da brat i konecno ke ja prodolzime karierata na povisoko nivo[DOUBLEPOST=1422081057][/DOUBLEPOST]Ти се пријави ли брад?![]()
Da pa ti znaes poubo koj drug moze da znae a vie sto ke osvoite nekogas a pisi da znaeme site[DOUBLEPOST=1422081224][/DOUBLEPOST]Тој уште замокот не го освоил, ќе се пријавувал за X Фактор![]()
Del od produkcijata se novite clenovi na zirito koi ke gi donesat so platen prevoz od iks factor i na denot na audicijata vo salata za x - factorТој е дел од продукцијата.![]()
Eve edna slika za tie sto mi ljubomorat neka puknat od nervoza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1422080998][/DOUBLEPOST]
da brat i konecno ke ja prodolzime karierata na povisoko nivo[DOUBLEPOST=1422081057][/DOUBLEPOST]
Da pa ti znaes poubo koj drug moze da znae a vie sto ke osvoite nekogas a pisi da znaeme site[DOUBLEPOST=1422081224][/DOUBLEPOST]
Del od produkcijata se novite clenovi na zirito koi ke gi donesat so platen prevoz od iks factor i na denot na audicijata vo salata za x - factor
jas nemam nikakva vrska so produkcijata ili slicno i ja sum kako i site prijaveni kandidati a za ponatamu ne se znae moze i del od produkcijata[DOUBLEPOST=1422084629][/DOUBLEPOST]Novata pesna od maya berovic - Ti si groznica + tekst
Slusaj Maya Berovic - Ti si groznica
Taj ko nas sastavi
neka nas rastvi
jer mi dobro nije
Svu noc celo gori mi
usne suve mi
samo mi se pije
Refren:
Ti si groznica
sto me trese
ne moze srce to
vise da podnese