X-factor-Adrija prijavuvanje do 31.01.2014 do site zainteresirani

Del od produkcijata se novite clenovi na zirito koi ke gi donesat so platen prevoz od iks factor i na denot na audicijata vo salata za x - factor :D:D
jas nemam nikakva vrska so produkcijata ili slicno i ja sum kako i site prijaveni kandidati a za ponatamu ne se znae moze i del od produkcijata
:pos:

Ти ко си се родил изгледа со главата на плочки имаш паднато дете
A izgleda ti koga si se rodil majkati te udrila so mokra corapa po glava pa sega ne gledas sto se ima na forumot izgleda[DOUBLEPOST=1422128601][/DOUBLEPOST]
That's something I want to say totally wrong brother dancing spirit of goddesses and singing is the spirit of the gods :D :D

Победников - најјакио, најубафио, најдобрио пеач - Даниел Кајмаковски - КајМак - со неговата скромност бараше само скромни 10 000 евра за да пее на отварањето на дискотеката во Кочани.
Да требаше дете за пеење на отварањето на новиот замок, Сунѓерон ќе се нафатеше за без пари да пејт.

Да требаше дете за пеење на отварањето на новиот замок, Сунѓерон ќе се нафатеше за без пари да пејт.
Pa da de brat ti poubo znaes od mene i kako se odvivase i snimanjeto ama zamokot sto ne uste napraven toa ne e taka lesno da se naprave se taka od ednas :D :D

Pa da de brat ti poubo znaes od mene i kako se odvivase i snimanjeto ama zamokot sto ne uste napraven toa ne e taka lesno da se naprave se taka od ednas :D :D
За замоко се треба градежна дозвола да се добие од Милета. :)

Дај бе брат да се пријавиме, некој рап фазон. Шо мислење имаш?

Имам другарче шо мојт да ни склопит едно битче набрзина, јас текстот ќе го почнам вечерва па после ти ќе се вклопиш.
Си заинтересиран?

Се док не го одврзеш учкурот од врвцата на фармерките не бива од тебе Ш Фактор :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom