X Factor Adria 2 сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Usher$
  • Време на започнување Време на започнување
Oва беше добро четвртава епизода

Ништо, не ја бива сезонава, помалку цицки од лани има :(

Мене ми се чини или сезонава многу кратко ќе трае во споредба со лани, денес ќе била последната епизода од аудициите, што е уствари 5та по ред, лани мислам повеќе имаше од овие аудиции :toe: Иначе многу слабо, никој посебно да воодушеви со некој настап.

Го прати некој шоуво? Само тројца Македонци останаа, не дека не имаше многу. Екипата на Тончи, скоро сите се Хрвати. Нашиве се меѓу подобрите, да не речам и во топ 5.
Исто, и Јоксимовиќ глуми лудило.

Го прати некој шоуво? Само тројца Македонци останаа, не дека не имаше многу. Екипата на Тончи, скоро сите се Хрвати. Нашиве се меѓу подобрите, да не речам и во топ 5.

Јас следам, поминаа 3ца, ама само од кај Масимо и Александра, има кај Жељко уште една Битолчанка, лани имавме само двајца во таа фаза, Фифи и Даниел, т.е и браќава. Али се знаеше дека они ништо не би направиле. И јас викав и многу други луѓе дека е слаба сезонава. Маркетиншки да, не е толку популарна како првата, ама мислам дека има по квалитетни изведувачи. Кога ќе ми текне лани какви хорор од изведувачи имаше во финале, оние Доктори беа срање, Алексо или како и да е, беше исто слаб, тоа Босанецот малиот беше дебакл. Мислам дека сите наши ќе изгураат до LIVE емисиите.

Мене ми е многу глупо како ги бираат. Еднаш помина, седи, после стани оди си друг ќе седне. Абе ајде. :toe:

Oвој Давид во понашање ми е ист Даниелчо. :D

Иначе заборавив оти ќе има и денеска. Реприза негде ја има ли? xD

И таа битолчанката излезе, значи само тројца се наши. Од нашиве мене Боби највеќе ми се свиѓа како пее. Иначе тек сега почнува интересното, Жељко си знае како да направи шоу.. баш изненади со одлуките. До сега, според мене најквалитетни имаше во групата на Масимо(над 27 години).. сите беа многу добри и за жал мораа и да излезат многу јаки вокали.

Девојчево вечерва најјака беше.. каков глас вади алал да и е :cuc:
Ова од претходната аудиција:

Оној нашиот не Боби не Алмир, другиот како и да се вика, само мене ми дава впечаток дека пробува да биде Тоше?

Овој Давид добро пее ама какво лигле е :facepalm: .. Кајмак втор дел ќе глеаме.

Вечерва нема да има , т.е нема да се емитува така ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom