Annik Honoré
In Floyd I trust!
- Член од
- 29 септември 2014
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 1.484
Џонтра јас не реков ни дека е млад, ни па дека треба допрва кариера да гради. Кажав дека има добар вокал, и тоа е тоа. Реално е дека има гласовни способности.Кајмакот е веќе стар за градење кариера, 30 години има а е поп пејач, солиден.
Тезги тешко дека може да нафати пошто знаеме дека кај нас ако сакаш да тезгариш треба да пееш шабанорум.
Така да, зборувајте ми за тоа како овие од Х-фактор се поголеми ѕвезди од Звезде Гранда.
А за другото кажав веќе, во земја во која ако сакаш да си славен прво треба да умреш. Па од жал ќе почнат да те слушаат, да те сакаат, а можи и светец ќе те прогласат.
А за "уметниците" од звезде гранда не можам да дискутирам, стварно бе како можите да слушате такво нешто. Ја брукаат музиката во поим, што ве привлекува во стихот "skini mi gacice, uhvati me za dupe"? Еден асолен текст нема, се е за газови, дрога, алкохол и убиче ме љубав невозвратена.
А тоа кој ќе се ѕвезди, публиката одлучува. Т.е ти, јас, Сунѓерот итн... Е сеа ако публиката сака да слуша жалопојки, и останати неможамдадефинирам какви звуци, тоа е веќе друга тема.