X Factor Adria 2 сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Usher$
  • Време на започнување Време на започнување
Кајмакот е веќе стар за градење кариера, 30 години има а е поп пејач, солиден.
Тезги тешко дека може да нафати пошто знаеме дека кај нас ако сакаш да тезгариш треба да пееш шабанорум.

Така да, зборувајте ми за тоа како овие од Х-фактор се поголеми ѕвезди од Звезде Гранда.
Џонтра јас не реков ни дека е млад, ни па дека треба допрва кариера да гради. Кажав дека има добар вокал, и тоа е тоа. Реално е дека има гласовни способности.
А за другото кажав веќе, во земја во која ако сакаш да си славен прво треба да умреш. Па од жал ќе почнат да те слушаат, да те сакаат, а можи и светец ќе те прогласат.
А за "уметниците" од звезде гранда не можам да дискутирам, стварно бе како можите да слушате такво нешто. Ја брукаат музиката во поим, што ве привлекува во стихот "skini mi gacice, uhvati me za dupe"? Еден асолен текст нема, се е за газови, дрога, алкохол и убиче ме љубав невозвратена.

А тоа кој ќе се ѕвезди, публиката одлучува. Т.е ти, јас, Сунѓерот итн... Е сеа ако публиката сака да слуша жалопојки, и останати неможамдадефинирам какви звуци, тоа е веќе друга тема.

Џонтра јас не реков ни дека е млад, ни па дека треба допрва кариера да гради. Кажав дека има добар вокал, и тоа е тоа. Реално е дека има гласовни способности.
А за другото кажав веќе, во земја во која ако сакаш да си славен прво треба да умреш. Па од жал ќе почнат да те слушаат, да те сакаат, а можи и светец ќе те прогласат.
А за "уметниците" од звезде гранда не можам да дискутирам, стварно бе како можите да слушате такво нешто. Ја брукаат музиката во поим, што ве привлекува во стихот "skini mi gacice, uhvati me za dupe"? Еден асолен текст нема, се е за газови, дрога, алкохол и убиче ме љубав невозвратена.

А тоа кој ќе се ѕвезди, публиката одлучува. Т.е ти, јас, Сунѓерот итн... Е сеа ако публиката сака да слуша жалопојки, и останати неможамдадефинирам какви звуци, тоа е веќе друга тема.
Епа публиката одлучува јасно, еве конкретно од Х факторов. Погледни кој има поголем успех моментално, Кајмакот или Маид со шабанариите?
Под поимот `ѕвезда` мислев на тоа кој има повеќе настапи и кој е повеќе баран за настапи во клубови и сплавови.

Џонтра, тука некаде сме со мислењава ама не се разбираме нешо, дали погрешно кажувам или погрешно ме сфаќаш. Јас во постот само го кажав моето мислење за Кајмакот, а тоа дека не е ѕвезда, и нема да биде е друго. Во право си некој со шабанерија ќе има повеќе настапи. Од мое гледиште споредба ко ќе напрам пре би го избрала Кајмакот, али кој ме прашува мене па.

Џонтра, тука некаде сме со мислењава ама не се разбираме нешо, дали погрешно кажувам или погрешно ме сфаќаш. Јас во постот само го кажав моето мислење за Кајмакот, а тоа дека не е ѕвезда, и нема да биде е друго. Во право си некој со шабанерија ќе има повеќе настапи. Од мое гледиште споредба ко ќе напрам пре би го избрала Кајмакот, али кој ме прашува мене па.
Имаш право. :D

Го смениле логото
logo_header.png

Познати имињата на судиите во „X Фактор“
Пак ќе ја гледаме плачкава Емина, другиве тројца ми се океј :kafence:
Битно Карлеуша не е :popce:
Ова не е официјално и потврдено . Се додека не биде објавено на http://xfactoradria.com/ и на http://xfactor.prva.rs/ не се конечно овие жири

Мене ако ме прашувате јас би сакал да е Владо Георгиев во жири.

Жирито ми е тотален промашај, освен можеби Жељко. Ама и него лани го гледавме, доста е:P

Водителите се Ок што се однесува до женските, а машкото прв пат го гледам и слушам за него, така да ќе видиме дали ќе биде добар водител или ќе не иритира како појава:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom