Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Ако за да бидеш ѕвезда треба да имаш само армија 10 годишни деца, тогаш good job kajmakoski 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не зборам конкретно за победникот, туку општо за натпреварувачите. Милица Тодорович, Милица Павлович, Бане Мојичевич..... познати музички sвезди на Балканов.Даниел си шиба, сними некоку песни, се работи на албумот, си победи на Скопски Фестивал ќе ја представува Македонија на Евросонг..
Zvezde Granda 2013-2014 Winner
Zvezde Granda 2012-2013 Winner
- Mirza Selimović
Zvezde Granda 2011-2012 Winner
- Amar Jašarspahić from Kakanj
Darko Martinović Winner
Победниците во последните три години, искрено колку си ми ти познат, толку ми се и овие шо победувале на Гранд.
Кајмакоски за разлика од овие, стана ѕвезда, колку сакаш негирај го тоа
И кажи ми само дали ти ги знаеш овие пеачи ?
Балкански ѕвезди се овие според тебе?
Па еден Лукијан е попопуларен од горенаведените, Маид.. итн
Оваа Мирза Селмовиќ боље е , правам муабет односно споредба со победниците од Гранд, дека поголеми се шансите да станеш некој и нешто преку Икс Фактор. И Тоше го сакаа дечиња нема ништо лошо во тоа, тие деца растат. Башка не е точно дека неговите фанови се само мали деца. Многу ретко можеш да најдеш хејтер како тебе. Сега не дека лудуваат луѓето по него, али како за почеток во одличен правец му се движи кариерата.Ако за да бидеш ѕвезда треба да имаш само армија 10 годишни деца, тогаш good job kajmakoski![]()
Не зборам конкретно за победникот, туку општо за натпреварувачите. Милица Тодорович, Милица Павлович, Бане Мојичевич..... познати музички sвезди на Балканов.
А од Икс Фактор кој стана музичка sвезда. Никој. Даниел стана познат, форсирајќи го дека е Македонец кој дури победил. Маид и Иван, се поуспешни, но сето тоа е аматерски. Далеку од музичка sвезда.
![]()
Не зборам конкретно за победникот, туку општо за натпреварувачите. Милица Тодорович, Милица Павлович, Бане Мојичевич..... познати музички sвезди на Балканов.
А од Икс Фактор кој стана музичка sвезда. Никој. Даниел стана познат, форсирајќи го дека е Македонец кој дури победил. Маид и Иван, се поуспешни, но сето тоа е аматерски. Далеку од музичка sвезда.
![]()
Веруј дека I couldn't care less за ѕвезде грандаОваа Мирза Селмовиќ боље е , правам муабет односно споредба со победниците од Гранд, дека поголеми се шансите да станеш некој и нешто преку Икс Фактор. И Тоше го сакаа дечиња нема ништо лошо во тоа, тие деца растат. Башка не е точно дека неговите фанови се само мали деца. Многу ретко можеш да најдеш хејтер како тебе. Сега не дека лудуваат луѓето по него, али како за почеток во одличен правец му се движи кариерата.
Па добро ти си феномен, на 12 години слушаш Рејдиохед, Битлси, Нирвана, гледаш филмови што не се за сите и др.Тројцата што ги напомена погоре се музички ѕвезди? Знаеш ти што е музичка ѕвезда?
Ја прв пат се среќавам со овие имиња.
И Тоше на почетокот го сакаа само девојки и помали деца. Предноста на Тоше му беше тоа што веќе на 16 години имаше некаква популарност.Веруј дека I couldn't care less за ѕвезде гранда
Тоше го сакаа сите или еве скоро сите, а овој дечиња.
И знам дека сум редок пример, баш затоа и си се сакам![]()
Па добро ти си феномен, на 12 години слушаш Рејдиохед, Битлси, Нирвана, гледаш филмови што не се за сите и др.
Другар, Амар Јашарспахич ако не си го слушнал никад како пее, I have bad news for you.Даниел си шиба, сними некоку песни, се работи на албумот, си победи на Скопски Фестивал ќе ја представува Македонија на Евросонг..
Zvezde Granda 2013-2014 Winner
Zvezde Granda 2012-2013 Winner
- Mirza Selimović
Zvezde Granda 2011-2012 Winner
- Amar Jašarspahić from Kakanj
Darko Martinović Winner
Победниците во последните три години, искрено колку си ми ти познат, толку ми се и овие шо победувале на Гранд.
Кајмакоски за разлика од овие, стана ѕвезда, колку сакаш негирај го тоа
И кажи ми само дали ти ги знаеш овие пеачи ?
Балкански ѕвезди се овие според тебе?
Па еден Лукијан е попопуларен од горенаведените, Маид.. итн
Другар, Амар Јашарспахич ако не си го слушнал никад како пее, I have bad news for you.