WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа дека ќе дојдат во македонија мислам дека нема шанси ако дојдат зошто нема некој интерес и нема мн фанови во Мк,а и немаме сали наша најголема е 7.000 они нема да сакаат да се борат пред малку публика,али можда ке отида во бугарија па можеме за таму да се организираме :)
Знам де, се заебавам..онака кога ќе станат очајни и ќе се решат да идат по балканов тогаш :LOL:

Беа во србија пред 5-6 години, што е најблиску што дошле до балканска тура

Леле и ја требаше во Србија да отидам се договаравме два месеца дома и на крај ништо не испадна :( сега се надевам дека ке отидат во бигарија пошто нели они имаат кечер па да ги натера да отидат на турнеја во бг :)[DOUBLEPOST=1421457142][/DOUBLEPOST]@dragonsky dali ja gledase vcerasnata epizoda na down?i ako da kako ti se dopadna :D

Последно уредено:
Што мислите кој ќе победи во Royal Rumble оваа година ?:)

Што мислите кој ќе победи во Royal Rumble оваа година ?:)
in fantasy world Брајан освојува РР, Брок доминира над Сина/Ролинс во мечот за титулата и имаме меч Брок/Брајан за титула.

Ама во светот на WWE, Реинс освојува ( исвиркан малку помалку од Батиста минатата година ), Брок ја освојува титулата, во меч каде што Ролинс го тепаат како мало дете, а Сина го прават да изгледа јак и таман да ја земе титулата, Русев без причина влегува во мечот за да го чини титула Сина. Па на ВМ гледаме Реинс/Брок и Сина/ Русев ( Сина тепа бтв).

Ова мислам е сосема очигледно ако се има предвид дека Реинс го ставаат на шпицата на почетокот од секоја епизода наместо Сина и од постеров за WM31 магазинов (http://boards.420chan.org/wooo/src/1421517114908.jpg ) каде што Реинс е во центарот, пред Брок ( човекот кој го скрши стикот на Андертејкер ), Сина ( фејс на компанијата веќе 10 години ). Стинг ( легенда ) и Брајан ( кој добива најдобри реакции од публиката веќе 2 години ). Сега ќе одат да го направат Реинс фејс оф де компани ама мислам дека ќе експериментов некаде на крајот од годинава.

in fantasy world Брајан освојува РР, Брок доминира над Сина/Ролинс во мечот за титулата и имаме меч Брок/Брајан за титула.

Ама во светот на WWE, Реинс освојува ( исвиркан малку помалку од Батиста минатата година ), Брок ја освојува титулата, во меч каде што Ролинс го тепаат како мало дете, а Сина го прават да изгледа јак и таман да ја земе титулата, Русев без причина влегува во мечот за да го чини титула Сина. Па на ВМ гледаме Реинс/Брок и Сина/ Русев ( Сина тепа бтв).

Ова мислам е сосема очигледно ако се има предвид дека Реинс го ставаат на шпицата на почетокот од секоја епизода наместо Сина и од постеров за WM31 магазинов (http://boards.420chan.org/wooo/src/1421517114908.jpg ) каде што Реинс е во центарот, пред Брок ( човекот кој го скрши стикот на Андертејкер ), Сина ( фејс на компанијата веќе 10 години ). Стинг ( легенда ) и Брајан ( кој добива најдобри реакции од публиката веќе 2 години ). Сега ќе одат да го направат Реинс фејс оф де компани ама мислам дека ќе експериментов некаде на крајот од годинава.
дали ренди иима шанси да се врати? :)[DOUBLEPOST=1421707897][/DOUBLEPOST]
дали ренди иима шанси да се врати? :)

Последно уредено:
Брајан е претерано досаден борач што интернетов го преценува ептеееен многу.

Да Ренди 100% се враќа или следнава недела или на Рамблот.

Сена ? Што знам.. не ми се верува.

100% не станува пред ВМ така да џабе очекуваш :D

Ортон мислам сигурно ќе се врати. Веројатно некако ќе се вмеша и во мечот за титулата ( можеби после мечот Ролинс ќе сака да кешне ама Ренди ќе го запре ). А инаку во врска со Брок не ми е јасно зошто он никогаш немаше меч со Ортон ( па и со некој други ) туку цело време го трошат на Сина :facepalm: А за Сина хил тешко. Може кога ќе најдат некој да го замени ( а сигурно Реинс нема да успее ) да стане хил, а ако не веројатно ќе тера уште 5 години вака.

А инаку, баш ме интересира како ке излезат на крај со ова. Планираат да го пушнат Реинс, а во исто време го ставаат Брајан во ист меч со него :facepalm: Ако веќе планираат вакви работи подобро ќе беше Брајан да се вратеше одма после РР (и пак веројатно публиката повеќе ќе сакаше да победат Зиглер или Амброус ама немаше да биде до толку лошо за него) и да започнеше фуед со Шејмус/Русев или со кој и да планираа само за да го стават во мидкардот. А вака сега ќе гледаме пак војна помеѓу ВВЕ и публиката исто како минатата година....Не ми е јасно зошто наместо да ја слушаат публиката они си тераат по свое и сакаат да наметнат некој кој не знае да направи едно добро промо или да има меч подолг од 15 минути. Ништо не научија од минатата година.

Ортон мислам сигурно ќе се врати. Веројатно некако ќе се вмеша и во мечот за титулата ( можеби после мечот Ролинс ќе сака да кешне ама Ренди ќе го запре ). А инаку во врска со Брок не ми е јасно зошто он никогаш немаше меч со Ортон ( па и со некој други ) туку цело време го трошат на Сина :facepalm: А за Сина хил тешко. Може кога ќе најдат некој да го замени ( а сигурно Реинс нема да успее ) да стане хил, а ако не веројатно ќе тера уште 5 години вака.

А инаку, баш ме интересира како ке излезат на крај со ова. Планираат да го пушнат Реинс, а во исто време го ставаат Брајан во ист меч со него :facepalm: Ако веќе планираат вакви работи подобро ќе беше Брајан да се вратеше одма после РР (и пак веројатно публиката повеќе ќе сакаше да победат Зиглер или Амброус ама немаше да биде до толку лошо за него) и да започнеше фуед со Шејмус/Русев или со кој и да планираа само за да го стават во мидкардот. А вака сега ќе гледаме пак војна помеѓу ВВЕ и публиката исто како минатата година....Не ми е јасно зошто наместо да ја слушаат публиката они си тераат по свое и сакаат да наметнат некој кој не знае да направи едно добро промо или да има меч подолг од 15 минути. Ништо не научија од минатата година.
да катастрофа се,па и уште го отпуштија зиглер кој е иднината на оваа компанија
и те молам биди поактивен на форумов нема со кој човек муабет да направи за wwe :D[DOUBLEPOST=1421718009][/DOUBLEPOST]
Брајан е претерано досаден борач што интернетов го преценува ептеееен многу.

Да Ренди 100% се враќа или следнава недела или на Рамблот.

Сена ? Што знам.. не ми се верува.

100% не станува пред ВМ така да џабе очекуваш :D
може ренди на рав зда изненади :D[DOUBLEPOST=1421723877][/DOUBLEPOST]Tri na eden handicap
cena vs seth,show and kane main evvhent :p

Последно уредено:
Ќе се обидам да бидам поактивен но откога си отиде Панк се помалку почнав да гледам ( после ВМ 30 само заради Шилд и Брајан гледав ) а откога се повреди Брајан целосно престанав. Сега гледам да видам што ќе се случи на РР и дали Брајан ќе добие некој нормален фуед ( иако мислам дека Кејн или Шејмус не му бегаат годинава ) и како публиката ќе го прими Реинс.

se nadevam deka ke bides aktiven gledam deka mnogu znaes za wwe,citav i koga ne bev zaclenet na kajgana za wwe i sekad go citav toa ti sto go pisuvase so zadovolstvo i gledam skoro se iimas pogodeno sto ke se desava.
i sakam da te prasam kako znaes deka se toa ke se desi dali citas na nekoja stranica ili? i dali iimas otideno nekogas da gi gledas vo zivo? :D

Јас да букирам ВМ вака ќе биде:

Сет (шампион) вс Дин вс Роман мејн евент
ХХХ-Стинг
Сена-Тејкер
Брајан-Леснар

тоа би биле главните мечеви..другово..ќе испадне нешто :D

Јас да букирам ВМ вака ќе биде:

Сет (шампион) вс Дин вс Роман мејн евент
ХХХ-Стинг
Сена-Тејкер
Брајан-Леснар

тоа би биле главните мечеви..другово..ќе испадне нешто :D
ја мислам дека тејкер нема шанси да се бори поготово не против сена али ќе видиме
некаде прочитав дека сена можел да се бори со русев на вм,тејкер на претходната врестлеманиа изгуби така да нема да се врати. :)

Еј да бе..го заборавив Русев..он ми е вајлд кард за ептен јака ВМ годинава..ама ова го викам последнвие 2-3 години и не знаат добра ВМ да направат...

Да Сена-Русев би било добро..или Ортон-Леснар..или Брајан-Русев..Ортон-Русев..да, има потенцијал за добри мечеви.

Тејкер..шо знам..глупо ќе ми е така да ја завшри кариерата..нека има уште еден меч онака..што да не

ја не очекував дека баш брук ќе го победи али ете се си мислев дека никад нема да биде победен на врестлеманиа :) али го победија и мн е глупо али и да не беше победен немаше да се бори оваа година некаде читав имал лоша здраствена состојба,иначе и ја би сакал да има уште еден меч ко што викаш што да не :) и за крај да се збогуваше со победа али ко што кажав тешко.
А за русев се надевам во скоро дека ќе го видиме со вве титулата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom