WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Прекинав со гледање на WWE и се префрлив на UFC/Fight Club. Некако кечери станаа предвидливи, глупи и досадни во последно време.

Уствари Златко Калински ти е македонскиот Џим Рос

Дали има сеуште членови кои пратат Wwe.Ја сум нов на форумов и ако има некој супер ке можеме муабет да си направиме.Ја прв пат Wwe гледав на А2 тв додека беше и отогаш ги пратам.голем фан сум на панк и кога е фејс и хелл.Се надевам дека има шанси некој пат да се врати во Wwe.Ке ја поставам сега вчерашната епизода[DOUBLEPOST=1421196370][/DOUBLEPOST]http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-1122015/ еве ја вчерашната епизода во партови :)

значи вие пишувате само од ппв на ппв,па тогаш можете да ја затворите темава до ројал рамбл да не се мачам[DOUBLEPOST=1421436526][/DOUBLEPOST]иначе што мислиш кој ке тепа на трипл трет мечот

Па некад ни тогаш..зависи кога како :D

Појма немам да ти кажам...ја типувам дека Сет ќе направи cash in..

па можно е и он ке се бори па ако изгуби,оние двајцата од неговото 'обезбедување' да се умешаат и да го учукаат шампионот па овој да кешне а може и да победи.Само незнам дали ако победи автоматски му се земе куферчето.[DOUBLEPOST=1421437179][/DOUBLEPOST]И дали имаш некад одено во Уса на некое ппв или на некое од овие шоуа понеделник и петок?

па можно е и он ке се бори па ако изгуби,оние двајцата од неговото 'обезбедување' да се умешаат и да го учукаат шампионот па овој да кешне а може и да победи.Само незнам дали ако победи автоматски му се земе куферчето.[DOUBLEPOST=1421437179][/DOUBLEPOST]И дали имаш некад одено во Уса на некое ппв или на некое од овие шоуа понеделник и петок?
Второто-Не

Првото-Па и да изгуби му се зима куферчето :)

За првото-аха ок
А за второто-дали сте праеле муабет за организирање и да одите ако не,дали си да се организираме и да одиме?:D

Не..чекај некој од другиве ако ја види темава да си пише мислење :D

Ако не...ќе чекаме да експериментираат и да дојдат во Македонија за многу години хаха :D

Тоа дека ќе дојдат во македонија мислам дека нема шанси ако дојдат зошто нема некој интерес и нема мн фанови во Мк,а и немаме сали наша најголема е 7.000 они нема да сакаат да се борат пред малку публика,али можда ке отида во бугарија па можеме за таму да се организираме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom