WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
На Рок промово толку тапи ли беше или мене ми се чини така? Нешто како на ниво на Сина да беше...

http://www.bollyrulez.net/ тука имате сите епизоди а и ппв го уплодира одма од кога ќе заврши...башка СД епизодите ги има уште во петок сабаље пошо нели СД е pre taped ...иначе Џони Куртис победник на една сезона од NXT го враќаат со нов гимик... ФАНДАНГО...па ќе видиме што ќе биде....

Добро треба да биве ППВ-во баш е unpredictable

Мене вака ми изгледа: Рок тепа освен ако Брок не се врати и го нападне Панк со Ф5 па после да видиме Панк/Сина Рок/Брок на ВМ ама тешко дека ќе се случи; Дел Рио тепа; Шилд тепаат со пин над Шејмус; Само овој за број 1 противник на WHC титулава ми изгледа многу неизвесен но мислам дека Хенри и Џерико се фаворите па на ВМ Зиглер кешнува над Дел Рио или Џерико.

Мене вака ми изгледа: Рок тепа освен ако Брок не се врати и го нападне Панк со Ф5 па после да видиме Панк/Сина Рок/Брок на ВМ ама тешко дека ќе се случи; Дел Рио тепа; Шилд тепаат со пин над Шејмус; Само овој за број 1 противник на WHC титулава ми изгледа многу неизвесен но мислам дека Хенри и Џерико се фаворите па на ВМ Зиглер кешнува над Дел Рио или Џерико.
Чисто сумњам дека Шилд ќе тепа пошо нели Сина е мејн евент на ВМ ...и лошо би изгледало да има пораз пред тоа..така да не верувам дека вве ќе го направи тоа....

Па може да го пин-нат Шејмус и ете :D
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 17:08 ---
А најлогично би било да заврши мечот со дисквалификација

Па веројатно ќе направат некоја финта Сина да изгледа како суперман и покрај тоа што ќе изгуби, може и некој од Рајбек или Шејмус да стане хил.... А за Шилд да изгубат не ми се верува, на последните два Рава беа нападнати а тоа значи дека тепаш на ППВ и плус многу рано е да изгубат уште сега. Но ако сите бидат на ниво иако Рајбек биде лимириран со времето во рингот мечов можеда биде на ниво на Шилд против Хел но и Рајбек од ТЛЦ па можби и подобар и веројатно ќе биде меч на вечерта.

Јас типувам на ДК.
Не можат суперменте да изгубат а од друга страна Шилд мора да изгледа силно.
Така да или некој ќе им помогне на Шилд или Шилд ќе ги нападнат супермениве со столици итн. ем супермениве не изгубиле ем Шилд изгледа јако.

А може и Сина ќе стане хил(знам дека не е можно ама само се надевам:place:)? Еве му шанса таман пред мечот со Рок....

^ Сина станува хил и се Вклучува како дел од Шилд ( или па лидер) :D у тој случај на никој нема да му биде криво ако тепа на ВМ :D

Мене веќе секако не ми е криво дали ќе тепа со Рок или не....Али тоа дефинитивно би било најдобро. Или некое вакво сценарио: на ВМ таман пред Рок да тепа се гасат светлата, Шилд го напаѓаат Рок и сите се шокирани ама сепак мислам дека нема да се случи дури мислам дека попрво ќе го направат Рок хил отколку Сина.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 21:41 ---
Мене веќе секако не ми е криво дали ќе тепа со Рок или не....Али тоа дефинитивно би било најдобро. Или некое вакво сценарио: на ВМ таман пред Рок да тепа се гасат светлата, Шилд го напаѓаат Рок и сите се шокирани ама сепак мислам дека нема да се случи дури мислам дека попрво ќе го направат Рок хил отколку Сина.

Поради обврски овие 2 недели немав време да седнам како човек и да ги изгледам последниве 2 епизоди, ама ете денеска имав време и ги изгледав.
Претпоследната епизода на raw доста солидна со ептем добар мејн евент, како ќе е лош кога во рингот беа двајцата best in the world, супер динамичен меч, Џерико и со 40 години е подобар од 90% од ростерот на wwe. Чиста победа на Панк како да му дадат инерција за мечот со Рок. Требаше да заврши мечот со дисквалификација според мене. Последната епизода не така добра според мене. Го скипнав промото на Рок бидејќи и неговите промоа станаа комерцијала, се надевам дека ќе победи Панк па на ВМ да гледаме triple threat match за титулата, али тоа малце тешко би се случило.
Ептем некако предвидливо wwe оди кон ВМ, ако има реванш на once in a lifetime сигурно нема да гледам. Ќе го скипнам мечот, не сум сигурен дали и сакам да знам кој ќе победи.
Ситуацијата со Шилд ми е интересна, би требало да тепаат на elimination chamber, вајда со пин над Шејмас али ќе видиме. Во едно сум сигурен Сина ќе биде супермен на мечот.
Како што е тргнала работата ќе гледаме Леснар вс ННН на ВМ, ама потајно се надевам дека Леснар ќе им помогне на Шилд да победат. Му прави F5 на Шејмас, после тоа има пин над него и Леснар вс Шејмас на ВМ. Супер идеја е тоа, ама кој ме прашува мене :)
После elimination chamber сигурно се враќа Тејкер, интересно ми е со кој ќе има меч на ВМ.
Типувам на победа на Ортон на elimination chamber, бидејќи човекот стварно заслужува мејн евент. Исто очекувам кеш на Зиглер и оп Ортон вс Зиглер на ВМ. Ама ако тоа се случи Џерико останува надвор од сликата за некоја титула. Најдобро би било fatal four way за хеви титулата: Дел Рио вс Џерико вс Ортон вс Зиглер.
Речиси сигурен сум дека Миз вс Сезаро ќе биде мечот за американската титула на ВМ.
Лош тајминг за враќање на Марк Хенри, незнам што ќе прават со него, ама се надевам дека ќе му дадат некој смислен feud

Џерико и со 40 години е подобар од 90% од ростерот на wwe.
Од 98%:) Ги имаше дватта најдобри меча годинава(против Брајан и против Панк). Мислам дека дефинитивно заслужува повеќе. Цело време губи, прво од Панк па сега и од Биг Шоу....

Од 98%:) Ги имаше дватта најдобри меча годинава(против Брајан и против Панк). Мислам дека дефинитивно заслужува повеќе. Цело време губи, прво од Панк па сега и од Биг Шоу....
Како го заборавив мечот Џерико Брајан и ја незнам :) додај го Панк и triple threat match за титулата и имаме меч на годината, ама Винс си тера по свое и ќе ги прави истите мечови додека има пари во нив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom