WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално сите шампиони ми се допаѓаат во вве, Сезаро УС шампион, Берет интерконтинентален, Хел но таг тим, Шоу ворлд хеви, и Панк вве шампион. Очекувам хел но во скоро време да ја дропнат и еветуално Панк. Другите треба да останат за подолго време
Шоу мора да дропне кај и да е и Зиглер да освои.

Заборавав да прашам како пројде тој што сакаше да ја гледа WM 1 ? :)

Шоу мора да дропне кај и да е и Зиглер да освои.
Многу ќе дојде така. Сите шо се омилени на iIWC да бидат шампиони. Сега само Биг Шоу не е. Може кога ќе изгуби некој од Панк или Цезаро да му ја дадат.

Заборавав да прашам како пројде тој што сакаше да ја гледа WM 1 ? :)
Оваа WM има само големо историско значење но не беше нешто посебно. Не траеше ни 1 Саат, само два меча над 10 минути (под 15). Само последниот меч беше колку толку добар и плус Мохмед Али беше судија.

Ако некој сака да ги гледа сите поарно нека почне од ВМ 3.

Многу ќе дојде така. Сите шо се омилени на iIWC да бидат шампиони. Сега само Биг Шоу не е. Може кога ќе изгуби некој од Панк или Цезаро да му ја дадат.

Оваа WM има само големо историско значење но не беше нешто посебно. Не траеше ни 1 Саат, само два меча над 10 минути (под 15). Само последниот меч беше колку толку добар и плус Мохмед Али беше судија.

Ако некој сака да ги гледа сите поарно нека почне од ВМ 3.
IWC darlings=heels
така да и Шоу е омилен на некои :)

мене и ВМ3 ми беше тапа. Стимбоут/Мачо Мен е оверрејтед кога пред тој меч си гледал мечеви од атитјуд ера :D

IWC darlings=heels
така да и Шоу е омилен на некои :)

мене и ВМ3 ми беше тапа. Стимбоут/Мачо Мен е оверрејтед кога пред тој меч си гледал мечеви од атитјуд ера :D
Мислам дека не се само хилови. Исто го сакаат и Брајан и Панк кога беше фејс. Мислам дека сите кои имаат добра техника во рингот им се омилени. А Биг Шоу тешко дека некој го сака, мислам дека добива хејн на ниво на Сина и Кали.

А Стимбоут/Мачо Мен мени ми е во топ 5 на ВМ после Брет Харт против СКСА и Тејкер/Шон Мајкалс. Еве дури и Отанга му даде пет цвезди: http://www.wwe.com/classics/five-star-match-steamboat-savage-26077396

И ја мислам дека ќе се врати на РР заедно со Марк Хенри. Ама дали ке бидат фелсово или хилови не знам.

Гледаше вчера некој во живо? :ROFLMAO:

^ Не ама сега видов нешто онака и многу слабо ми беше. Крајов ептен големи понижување на Зиглер и незнам зошто фуедов продолжува. Веќе има меч и Зиглер треба да се фокусира на титулата а не на Сина... Другове без врска само фуедов Биг Шоу/Алберто ми изгледа добро што е изненадување.

Али добро е шо Рок се враќа и на Смек Даун и на Рав па следната недела би требало да биде подобра.

^ Незнам што те чуди со феудов со сина...па сите најголеми Феудови се со Сина... Сакале или нејкеле ипак типот е уште лице на компанијата....башка неколку РАВ по ред сина го јаде од зиглер т.е од Биг Е.....па мораше некако да му врати...

Феудов со Сина е од неколку причина и воопшто не е лош.

Сина сеуште е во мејн-евентот додека Панк е повреден.
Зигглер е во мејн-евентот и публиката се навикнува на него во мејн-евентот како хил.
Им дава спотлајт на АЈ,Зиглер и Лангстон.
Следно ППВ е РР и мора нешто да се дешава со Сина а тоа нешто подобро ќе биде рандом феуд со некого отколку да се концентрира кон освојување на РР.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom