WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Јас веќе еднаш пишам dream card за мене за оваа ВМ.

Рок/Брок-не е за титула така да никој не губи а сите добиваат од еден ваков меч
ХХХ-Зиглер(WHC)- ова го става ХХХ на картата а дефинитивно ќе има неверојатен меч со Зиглер за WHC а + и ќе го put over Зиглер.Сите добиваат.
Панк-Тејкер (WWE)-ова не ми се верува да се случи ама ако се случи ќе биде неверојатен меч. 2 серии една против друга. Неверојатно.
Сена-Ортон-Ова ми е WM dream match.Се надевам дека еднаш овие двајца ќе се сретнат на ВМ а сега штом Ортон е повреден може да се врати како хил. Ама сепак ова не ми се верува да се случи пошто изгледа Ортон ќе има феуд со Шилд на ВМ како што изгледа.
ХХХ-Зиглер :icon_mrgr: евентуален меч на овие двајцата би било супер, ова би било отскочна даска за Зиглер и со ваков меч ќе си ја зацементира својата позиција во мејн евентот, изгледа се спрема Шејмс вс Ортон на ВМ, Ортон како хил не би бил лош меч овој. Иначе ја би сакал да видам Сина вс Тејкер:icon_mrgr:, зашто овие двајца никогаш 1 на 1 немале меч (имаа порано еден, ама тоа беше во времето кога Сина не беше мејн евент). Џерико вс Рок спектаклот е гарантиран, ХХХ-Зиглер, Панк вс Остин, Брок вс Ортон и Шејмс вс штитот

Иначе никој не спомна на хаус-шоу се вратиле Њу Ејџ Аутлос (морам со македонска подршка американски зборови да пишувам у темава и тапа е ова али сепак :) ) и ги тепале Роудс и Демиен

Се згазив од смеење на видеово, значи нема похаризматичен кечер од него, еден од ал тајм фејврит ми е, после НВК ама не би сакал да победи вс Панк

Рок/Сина за титула
Панк/Тејкер
ХХХ/Брок

Речиси потвредо од страна на Дејв Мелтзер. Изгледа дека не успеал да го разубеди Винс за Сина/Рок....

http://bleacherreport.com/articles/...-danger-of-being-cancelled-and-cenas-response
ама чекај...види дата на артиклот...ова за претходната ВМ....не е за сега.....
--- надополнето: 29 декември 2012 во 01:40 ---
На вакви епизоди се знае дека сите шо се фејс ќе тепаат.

А за Кали има во споилерите за Main Event и Smackdown
http://www.wrestlinginc.com/wi/news/2012/1219/558889/
http://www.wrestlinginc.com/wi/news/2012/1219/558892/sheamus/
Чекај спојлериве се пишувани пред шоута да се снимаат?

ЈА прочитав на еден форум.

Dave Meltzer pretty much confirmed on an Audio-Update:

Rock/Cena 2
Brock/HHH 2
Punk/Taker

Who wants my tickets?

И линкот го згрешив, ако го најдам поновиот ќе го пратам,беше некаде после Night Of Champions.
.
А за некој мечеви ги планираат долг период како реваншот на Тејкер/ХХХ кога кратко после ВМ 27 ХХХ кажа дека ќе има реванш. А исто и Џерико/Панк за ВМ се знаеше уште летото предходната година.

Знаев дека ХХХ ке си ја врати победата назад но за други сварно се надевав дека ќе се смени нешто, поарно ќе беше Рок/Панк или Панк/Тејкер или Сина/Рок/Панк за титула отколку Сина/Рок. Али сепак не сум изненаден, Рок/Сина лани постави рекорд по продажби на ППВ-а и веројатно мечот им носи највеќе пари.

Вечер ќе се снима понеделничката епизода.

И не постирајте спојлери тука :D

Не знам ова колку е точно ама сега го видов:

ALL WWE Titles will be on the line this Monday Night on a New Year’s Eve or Monday Night RAW in a Champion's Choice, which means every champion can pick there challenger (Nothing is said yet about CM Punk defending the WWE Title)

Е ако е точно ќе гледам спојлер фри да си останам :D

Не знам ова колку е точно ама сега го видов:

ALL WWE Titles will be on the line this Monday Night on a New Year’s Eve or Monday Night RAW in a Champion's Choice, which means every champion can pick there challenger (Nothing is said yet about CM Punk defending the WWE Title)

Е ако е точно ќе гледам спојлер фри да си останам :D
Tочно е изгледа... Кофи изгубил титулата од Вејд берет.... :)

Tочно е изгледа... Кофи изгубил титулата од Вејд берет.... :)
Е да баш ти фала што почитуваше што пишав спојлер фри сакам да е шоуто
--- надополнето: 30 декември 2012 во 11:03 ---
нвм го има на официјалната страна значи не е спојлер.
факинг бастардс на официјалната страна спојлери прават бе..

Е да баш ти фала што почитуваше што пишав спојлер фри сакам да е шоуто
--- надополнето: 30 декември 2012 во 11:03 ---
нвм го има на официјалната страна значи не е спојлер.
факинг бастардс на официјалната страна спојлери прават бе..
хаха па од таму видов :D така да не е спојлер :D
--- надополнето: 30 декември 2012 во 12:52 ---
и така RAW тек задутре може да глеаме ме интересира што мислите за Drew McIntyre ...глеав сеа некои клипчиња од него ...беше најавувам од Винс како иден шампион... сеа малку е уназаден со 3мб... Пошо многу подобро му иде во сингл....има талент... демек ради повреда што ја имал затоа е 3мб и кога ќе се опорави целосно ќе се врати како сингл компетитор....

Немам некое посебно мислење за него, онака добар е во рингот но никогаш не ме имперсионирал нешто повеќе. Мислам дека може да биде солиден хил но ви мидкард за IC или Американската титула но мислам дека нема шо да бара за другите титули.

Беше најавуван како chosen one, ама нема некаква посебна техника на рингот, просечен и на микрофонот така да според мене ништо повеќе од некој си просек во мид кардот, како што пиша Jan Polat некоја интерконтинентална или ус титула и ништо повеќе.
Берет шампион, конечно. се надевам после ВМ дека ќе биде во битка за некоја од големите титули, си го заслужува човекот. Според мене тој требаше да го добие пушот на Рајбек.

И мене ми е мило шо Барет освои титула но можеби ќе беше подобро да ја земеше на ТЛЦ или Ројал Рамбл a не на вакво шоу.

Моментално сите шампиони ми се допаѓаат во вве, Сезаро УС шампион, Берет интерконтинентален, Хел но таг тим, Шоу ворлд хеви, и Панк вве шампион. Очекувам хел но во скоро време да ја дропнат и еветуално Панк. Другите треба да останат за подолго време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom