- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нема шанси да завршат како нив, дечкиве се каде каде потелентирани од Отунга, особено Дин Амброус, гледав некој негови борби од порано одличен е на рингот, за на микрофонот да не зборувам, има голема иднина во њње, само нека продолжи да се развива со истото темпо, а за епизодата горе доле добра, можеше и подобро ама и ова не беше лошо, добар меч меѓу Шејмс и Сезаро, за Сезаро исто да речам дека според мене и тој има иднина во њње, не така лош меч меѓу Кејн и Панк солиден меч меѓу Мистерио и Брајан, поголемиот дел од другото шоу скип. Сценаристиве стварно немаат идеја веќе што да прават со Панк. Пак ли ќе гледаме Рајбек вс Панк и пак ќе гледаме како Панк победува и бега. Барем да стават некој друг да биде наместото од Рајбек, има и други што заслужуваат титле схоотСега има една нова група слична на Нексас - The Shield, ќе биде интересно да видиме шо ќе испадне со нив. Само се надевам дека нема да завршат како Отанга Рајан и компанијата од Нексас.
Dean Ambrosе е еден од најталентираните млади кечери во федерацијата, ако го немаш гледано досега, мој совет погледни некој негов меч, а особено некое промо и ќе видиш дека тој има голема иднина во wwe, еден од ретките во денешно време што е добар и во рингот и на микрофонот. Seth Rollins исто така е много талентиран, според дури подобар во рингот од Ambrose, сега на микрофонот не е многу силен, ама неговите технички способности во рингот се подобри од 90% од федерацијата. Според мене овој stable може да го зголеми рејтингот на raw, ако wwe правилно ги изиграат неговите способности. Ambrose е нешто налик на Џокерот од Бетмен. Ако му го остават истиот гимик тука би било супер.кои се овие типци шо се замислуват (wannabe) Нексус. не им се ниту до колената на Нексус
п.с. Рајбек сам ќе ги стави во гзот сите тројца
Аргументот не ти е валиден пошо на сите се дешава да повредат некој.... Ортон многу пати се има десено да повреди некој на подолго... Дел Рио исто... Шоу исто...и тоа значи дека и овие не треба да се Мејн евент... Јбг такво е опкружувањето секогаш може да се деси повреда...http://www.wwe.com/shows/raw/2012-12-03/punk-knee-surgery
Панк ќе има операција....Дрвото Рајбек успеал да го повреди и еве зошто он не треба да биде main event. Се надевам дека се ќе биде добро оти ако биде Рајбек или Сина против Рок не планирам да го гледам РР.
Панк "сам" се повредил.http://www.wwe.com/shows/raw/2012-12-03/punk-knee-surgery
Панк ќе има операција....Дрвото Рајбек успеал да го повреди и еве зошто он не треба да биде main event. Се надевам дека се ќе биде добро оти ако биде Рајбек или Сина против Рок не планирам да го гледам РР.