WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Горе долу добро ппв, ептем предвидливо испадна. Првиот меч солиден, тимот на гебриел и кид ми се допаѓа и двајцата се одлични, се надевам дека ќе ги остават подолго време како тим. Дивите скип, Сезаро Трут горе доле добар меч, Сезаро ептем гол пуш добива, додуша досега го оправдува според мене. Шоу победник очекувано, направија добар меч, ама крајот беше :гомце:, конечно сценаристите решија да му дадат титула и повторно Шоу унижен, катастрофа. Тим Зиглер вс тим Фоли, доста добар меч според мене, Миз изненади доста, многу подобрен во последно време на рингот ми изгледа, покажува поголема агресивност во ударите, сега останува да видиме како ќе се справи како фејс, се надевам дека ќе стане шампион пак, али тоа вајда после wrestlemania. Ортон перфектен како секогаш, Зиглер го победи Ортон, добива пуш и го заслужува се надевам дека во скоро време ќе кешне и ќе стане шампион. Крајот на мечот за wwe титулата нема да го коментирам, пародија, ми се допадна дека Рајбек не доминираше целиот меч, доста изедначен меч, според мене крајот требаше да е Рајбек прави финишер на Сина, Панк некако го изфрла Рајбек од рингот за момент и во меѓувреме ја краде победата, па после да биде нападот од Амброус и компанија.

Фоли неможел(поради годините) да се бори со Панк

Mick Foley ‏@realMickFoley
Regarding that rumor about me wrestling @CMPunk : I might if I could, but I can't, so I won't.

Рајбек веројатно ќе добие уште една шанса (n)

^ Се надевам дека ќе го видиме на ВМ другата година. Еден од топ 5 омилени ми е и баш би сакал да го видам во битка со некој.

Меч меѓу него и Панк би било одлично, ама шансите да се случи тоа се 0

Повеќе би сакал меч против Хулк Хоган оти они се веројатно најголеми на сите времиња и би било интересно да видиме кој ќе победи али многу тешко тоа слушнав негде дека не биле во добри односи.

Еве шо вика Роки:
https://twitter.com/TheRock/status/271998000312758273

^ Кој против Хоган?

Би требало Роки да се појави за некоја недела да го започне феудот со Панк

Иначе денеска за Блек Фрајдеј има големи попсути на маици на њњешоп.ком

се се мислам да си нарачам една Ин Панк Ње Труст маичка 1000 денари со се дстава е а порано беше 50 долари маичка + достава до МКД

менувањето на фонотви е пеин ин д ес

Stone Cold Steve Austin против Хоган. Никогаш немаа меч 1 на 1.

Каде е таа страната? и ја има ли ваа маица:

1zvzj4g_crop_340x234.png

Stone Cold Steve Austin против Хоган. Никогаш немаа меч 1 на 1.

Каде е таа страната? и ја има ли ваа маица:

1zvzj4g_crop_340x234.png
Касно е веќе за тој меч.
Не ја нема таа маичка иначе и на мене таа ми се свиѓа.
И таа Панк што ја имаше како дел од Нексус исто беше јака.

Страната е официјалниот шоп на WWE

http://www.wweshop.com/

Оваа маичка на сликава ја има на и-беј и на некои кинески страници каде што продаваат полу-оригинали... да ги речеме како дресовите што се продаваат на bangkok jersey

Нели Хоган уште има мечови во ТНА? Веројатно можат да имаат еден меч ама квалитетот нема да биде на ниво. Пред една година Хоган рече дека сака да има меч со Стон Колд
http://camelclutchblog.com/hulk-hogan-wants-to-wrestle-steve-austin/ Но Аустин не прифати оти како помлад Хоган нешто го саботирал во кариерата. И плус во 2002 неможеа да се договорат да имаат меч на ВМ оти никој не прифатил да изгуби па затоа Рок го зема местото на Аустин.

За маициве незнам само од Панк шо има некој добри другиве скоро сите од Сина се (n) Од Ортон 1 не видов :confused:

Нели Хоган уште има мечови во ТНА? Веројатно можат да имаат еден меч ама квалитетот нема да биде на ниво. Пред една година Хоган рече дека сака да има меч со Стон Колд
http://camelclutchblog.com/hulk-hogan-wants-to-wrestle-steve-austin/ Но Аустин не прифати оти како помлад Хоган нешто го саботирал во кариерата. И плус во 2002 неможеа да се договорат да имаат меч на ВМ оти никој не прифатил да изгуби па затоа Рок го зема местото на Аустин.

За маициве незнам само од Панк шо има некој добри другиве скоро сите од Сина се (n) Од Ортон 1 не видов :confused:
Имаше пред 2 години меч Хоган.

Па кога си го видел Ортон со маица? :ROFLMAO:
http://shop.wwe.com/Authentic-T-Shirts/shop-wwe-products-authentictshirts,default,sc.html

и можеш да ги сортираш по цена low to high тука нема да најдеш ниедна од Сена пошто неговите не се на попуст

ќе сака ли некој да ми каже што се случи со Џон Морисон, и оти го веќе нема во WWE. бев пропуштил околу 1 година од шоуто, од таму некаде каде се ближеше крајот на Нексус (под водство на Панк). сега гледам чат пат, кога стигнам. исто и Мајкл Кол не го гледам.
btw како оди натаму WWE, станува се поголемо :гомце:

ќе сака ли некој да ми каже што се случи со Џон Морисон, и оти го веќе нема во WWE. бев пропуштил околу 1 година од шоуто, од таму некаде каде се ближеше крајот на Нексус (под водство на Панк). сега гледам чат пат, кога стигнам. исто и Мајкл Кол не го гледам.
btw како оди натаму WWE, станува се поголемо :гомце:
Кажи што те интересира? :)

На Морисон му заврши договорот и не сакаше да го продолжи.
Мајкл Кол е тука не знам како си можел да не го видиш :D

СД катастрофа (n) Се откажуам додека не видам дека нешто интересно се случуе. Секоја недела истите мечови...

За ТЛЦ 95% сигурни мечови:

CM Punk vs Ryback
Big Show vs Sheamus
John Cena Vs. Dolph Ziggler
Rey Mysterio & Sin Cara vs. Darren Young & Titus O'Neil vs. Kane & Daniel Bryan
R-Truth vs. Antonio Cesaro
Wade Barrett vs. Kofi Kingston
Del Rio v Orton:facepalm:

Имаше пред 2 години меч Хоган.

Па кога си го видел Ортон со маица? :ROFLMAO:
http://shop.wwe.com/Authentic-T-Shirts/shop-wwe-products-authentictshirts,default,sc.html

и можеш да ги сортираш по цена low to high тука нема да најдеш ниедна од Сена пошто неговите не се на попуст
Имаше маица,се сеќавам кога ја искина тогаш кога го удри отанга во г.лава.
Само In Punk we trust и на таа на Фоли ми се свиѓаат.

СД катастрофа (n) Се откажуам додека не видам дека нешто интересно се случуе. Секоја недела истите мечови...

За ТЛЦ 95% сигурни мечови:

CM Punk vs Ryback
Big Show vs Sheamus
John Cena Vs. Dolph Ziggler
Rey Mysterio & Sin Cara vs. Darren Young & Titus O'Neil vs. Kane & Daniel Bryan
R-Truth vs. Antonio Cesaro
Wade Barrett vs. Kofi Kingston
Del Rio v Orton:facepalm:

Имаше маица,се сеќавам кога ја искина тогаш кога го удри отанга во г.лава.
Само In Punk we trust и на таа на Фоли ми се свиѓаат.
Се сложувам за СД се повеќе и повеќе се повторуваат епизодите.

За која маица на Фоли збориш? Дај линк да ја видам :D
Иначе да има Ортон маици ама тапа му се и ептен ретко ги носи и така :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom