Заспавте?
Така нешто
Али шо да кажам за ППВ-во. Освен победава на Свегер друво се се знаеше уште предходно. Треба wwe да престанат сами да си ги споилуваат мечевите(се знаеше дека бидејќи Панк му удри ГТС на Рок дека ќе изгуби и дека Шилд бидејќи беа исфрлени од рингот два пати по ред ќе тепаат...).
За Шилд ми е мило и Reigns покажа дека заслужува што е тука и покрај тоа што беше гледан како најслаб во тимот. Никој во мечов не изгледаше слабо но најмногу доби Reignsкој беше цвезда на вечерта а најмногу изгуби Рајбек (не знам дали да се смеам или да плачам е работава) кој предходно имаше серија победи а сега нема ППВ победа не знам од кога. По крајот кога се гледаа Рајбек и Сина во очи изгледа дека некој од нив ќе стане хил но за жал веројатно тоа ќе биде Рајбек...
За no.1 contendor можеби мало изненадуваќе со победава на Свегер но мечов за мене беше најдобар. Сите завршија добра работа и никој не изгледаше слаб. Добар беше и начинов да го елеминираат Хенри и сеуште да изгледа силен. Сега ќе видиме што е следно.... На ВМ Зиглер дефинитивно кешнува но ќе биде интересно да видиме против кого и дали можеби ќе има стане фејс па после да има фуед со Свегер.
Рок/Панк пародија испадна. На Рок му треба многу паузи и се гледа дека не може да се носи со Панк во рингот. Ова би требало да им биде последен меч. А после ова тешко дека СКСА ќе се врати бидејќи Рок кој не е поврден неможеше да изведе еден добар меч против Панк па тешко дека СКСА кој има неколку повреди ќе успее нешто. Панк можеби не изгледаше слабо (го пинуваше Рок) но ова е веројатно да изгледа дека ќе може да го победи Андертејкер но тоа нема шанси....
За другиве се очекувано. Миз ќе има реванш против Сезаро на ВМ и веројатно ќе ја освои титулава. Кофи си продолжува со џобирање. АДР немаше никаква логика да изгуби и конечно е време да се стави крај н фуедов(требаше да заврши уште на РР).