WTA тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
bastian-schweinsteiger-hot-girlfriend-sarah-brandner-ff-ce-schweinsteiger-331552391.jpg

Шо би рекол Миле Паника: "Ссссите ребра и ссе познаваат"

Ана е лепотица за оваа бе. :P
По сите форуми се врти оваа слика. Ја нашле најружната слика од девојкава и ајде грда е. Да постирам сеа јас слика од нозете на Ана, како шатка е.
Плус и Ана е рамна така да...

Сеедно, Швајни си знае. :D

По сите форуми се врти оваа слика. Ја нашле најружната слика од девојкава и ајде грда е. Да постирам сеа јас слика од нозете на Ана, како шатка е.
Плус и Ана е рамна така да...

Сеедно, Швајни си знае. :D
Шо знам јас гуглав, не штракам по други форуми. :D У секој случај вкус, јебига. xD

Ли На во пензија :(:(:(:(
Баш ми е жал, една од најсимпатичните и најмирните тенисерки на турот. Отиде во пензија најубавиот дворачен бекенд во женскиот тенис. :(
sP9qYoQ.jpg

Убав, не снажен :)
Серена нема посебна техника кај бекендот, оди на снага повеќе. Кај Ли е друга приказната, она произведува и добар спин од бекенд...

Убав, не снажен :)
Серена нема посебна техника кај бекендот, оди на снага повеќе. Кај Ли е друга приказната, она произведува и добар спин од бекенд...
Не знам не ме импресионирала никад мене, сум видел и подобри бекхенди за око од нема ама моментално не ми идат вака на ум.

Не знам не ме импресионирала никад мене, сум видел и подобри бекхенди за око од нема ама моментално не ми идат вака на ум.
Ајде де кажи која има поубав? :D
Нема, На Ли особено откако почна да работи со Родригез го играше бекендот фантастично. Се може да одигра од бекенд, буквално се, и кратка топ спин дијагонала, и рамен бекенд, и пасинг по дијагонала и паралела... Едноставно права штета што оди во пензија, фантастична тенисерка беше...

Ивановиќ одеднаш доби шампионски менталитет хммм..:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom