- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.515
- Поени од реакции
- 119.444
Мугуруза пешки до титула.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес Ѓорческа Лина игра финале во Анталиа на ИТФ турнир против 17 годишна русинка Посплoва. На турниров сите 4 меча до сега ги доби во straight sets т.е. со резултат 2:0. Одиме и денес така до 10000 долари. Go Girl!
Русевски за малце ќе играше квалификации на УС Опен во 2007-ма.Таа година изигра многу натпревари и беше поприлично успешен(62-18).Зошто после почна да се откажува од тенисот,не знам.
Не можам да ја заборавам таа фамозна 2007-ма кога играше против Андухар,и тоа го растури.Андухар квота 1.60 така нешто,поголем зицер како да немав видено до тогаш,+ на сите им го кажав и нашиот лав антички го демолира.Не ми излага од памет.
А во врска со Ѓорческа ,може да се рече дека има потенцијал да направи посолидна кариера за македонски стандард.Наредната година можеби ќе и биде пресудна.
Башка и способен да го тепа Сок пред некој ден и еден тон пари да ми земе.....Пецко го има шљакано и Додиг, и тоа мислам два-три пати. Одличен тенисер беше, кога ќе ми текне дека Троицки е во топ 30 ми иде два прста да си збрцам у желудник и да ги повратам пола внатрешни органи.